Aki kalóriát számol, az sosem eszik étteremben, minden ételt maga készít el? Vagy hogyan oldjátok meg a számolást ilyenkor?
Jó sok pénzed lehet hogy minden nap étteremben ehetsz.
Én csak nagyon ritkán eszek étteremben főleg amikor ünnepelünk valamit a családdal. Egyébként otthon magamra főzök előre is néhány nappal hogy ne kelljen minden nap.
A testépítők és a betegek egy kalóriatáblázat szerint számolhatják ezt ki!Igazság szerint az éttermekben fel kéne a szabályoknak megfelelően tüntetni az ételek ilyen jellegű adatait,de ez nem lesz soha pontos adat.
Élelmiszeriparban jártas emberkén mondom, hogy ha magadnak készítesz el otthon kaját, az nem hogy egészségesebb lesz, meg drágább, de legalább tudod nagyjából mit eszel!
Az éttermek menürendszere a hulladékokra épül.
Ha te otthon nem tudod olcsóbban kihozni az ételt, miért gondolod, hogy az étterem anyagi haszonnal a háta mögött olcsóbban tudja adni ugyanazt a kaját?
Nincs akkor a rés a nagybani és a kis vásárlások közt!!!
Nem azt kérdezte, hogy melyik az olcsóbb, vagy melyik az egészségesebb!
/miért is gondoltam, hogy csak a gyerekvállalás témakörben ilyenek az emberek.../
Kedves kérdező, szerintem is csak körülbelülre tudsz tippelni, ha már gyakorlott kalória-számláló vagy egyébként. Én ezért nem így fogyózok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!