Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Étteremben voltunk a párommal,...

Étteremben voltunk a párommal, bünöztem volna?

Figyelt kérdés

Fehérjenapom volt, és a párom azzal lepett meg névnapom alkalmából,hogy elvisz étterembe. Nem akartam azzal megbántani,hogy \'Nade diétázom\' Ebédkor ettem az étteremben, Sajtos csirkét,amin voltak sült sonka,párizsi szeletek,és tojásrántotta is mellé. Nem volt nagy adag! Vacsorára,elöbb ahogy jöttünk haza,egyik kis büfébe vett nekem,egy szendvicset, Sajtos-sajtkrémes szendvics volt, éreztem h ebben is volt tojás féle... meg Valami krémes valami,talán májkrém lehetett, szárnyasból valamilyen fajta májkrém.

Bűnöztem volna? Tudom,hogy majdnem mindegyik fehérje,de a zsömle vacsorára? Szerintetek, bajt csináltam?

Gúnyos válaszok nem érdekelnek!!!!

2009. máj. 14. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

Nem gúnyolódni akarok, de magad is tudod a kérdésedre a választ.

A "bűnöztem-e" kérdezők vajon mire számítanak, egy kedves hátbaveregetésre, hogy ezaz fiam, ne aggódj, nem gáz? Igen, megszegted a diétád szabályait. A jó hír az, hogy mivel ez a diéta egy baromság, ezért semmilyen különösebb bűnt nem követtél el.

2009. máj. 14. 18:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért mondod h baromság?3hete csinálom,és fogytam 4kilót. Amúgy köszi a választ,holnaptól jobban odafigyelek
2009. máj. 14. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól fogysz, hogy kevesebbet eszel.

Nincs más mód, kevesebbet kell enni, mint amennyi energiát felhasználsz.

Ha ilyen mindenféle nevű diétát csinálsz, akkor odafigyelsz, hogy mennyit eszel és attól fogysz. Ha nem 90 naposat csinálnál, össze-vissza ennél mindent, de ugyanilyen keveset akkor is fogynál.

Sajnálom, de ez az egyetlen módja.

És mit vártál a kérdésedre? Mondjuk azt, hogy ÁÁÁÁÁ, Neeeem?

Ha tudsz gondolkodni, akkor tudod a választ, ha meg nem , akkor most se vagy okosabb.

2009. máj. 14. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Az vagy, amit megeszel, szokták mondani. De ha valamit megkívánsz, és jól esik, egy pillanatra se legyen lelkiismeret-furdalásod!!!
2009. máj. 14. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem örüljél hogy volt annyi sütnivalód, hogy egy hülye diéta miatt nem rontottad el a névnapodat.
2009. máj. 15. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem egy zsömlétől fogsz visszahízni...

Ha gyakran megszeged akkor már nagyobb rá az esély.

Nem kell 100%-osan betartani a diétát, mert anak csak az a vége hogy feladod. Ha 95%-ban betartod akkor már teljesen jó. :)

2009. máj. 16. 17:53
 7/8 anonim válasza:
Pff.... BŰN há ez baromsá....g... menj börtönbe persze hogy NEM
2010. márc. 4. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Aki bűnösnek érzi magát, menjen templomba, ott pont az ilyeneket oldják meg. A pap örülni fog, hogy van kuncsaft.
2015. aug. 6. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!