Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A bio ételeknek, és a csak...

A bio ételeknek, és a csak teljes kiőrlésű ételeknek (pl. liszt), sokkal másabb ízük van? Vagy "ehető"? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Felénk van több bio bolt is,és mivel fogyókúrába kezdek arra gondoltam vásárolnék onnan pár dolgot..Viszont kicsit válogatós vagyok,ezért lenne ez a kérdésem ,hogy ezeknek mennyire másabb az ízük.?

Mert ha nem vmi jó ,maradok a gyümiknél,zöldségeknél:)

2011. júl. 23. 02:18
 1/4 anonim ***** válasza:

"ezért lenne ez a kérdésem ,hogy ezeknek mennyire másabb az ízük.? "

nincs erre mértékegység ,hogy mennyivel másabb egy íz,így nem is nagyon lehet ízlésekről mit mondani

2011. júl. 23. 07:48
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem a teljes kiorlesu lisztnek nincs mas ize, a kenyernek persze van de megszokás kérdése, én már csak azt eszem meg mert találtam jófélét. próbálgasd öket, némelyik rossz lesz némelyik jó, de legalabb egészéges(ebb) :)
2011. júl. 23. 08:28
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem a teljes kiőrlésű kenyér nagyon finom, sokkal jobban telít is és érezni benne a korpákat szóval finom:)

szójatej is nagyon finom, érdekes finom, édeskés íze van ugyanígy a rizstejnek is

nagyon finom, próbálgasd őket nyugodtan, zabpehely tejjel, joghurttal kis mézzel még annál is jobb:)

2011. júl. 23. 09:01
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. júl. 23. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!