Kismamik ti nem szoktátok beütni a hasatok?
Figyelt kérdés
Én már két napja mindennek nekimegyek vele.2013. márc. 13. 12:41
1/11 anonim válasza:
Én ma majdnem fellöktem vele a boltban egy nénit :-) ciki volt. Szegény nem tudta mivel toltam meg :o
2/11 A kérdező kommentje:
:D
2013. márc. 13. 12:44
3/11 anonim válasza:
Én egyszer az ajtófélfába ütköztem vele, szerencsére nem erősen. Pont az ajtóban akartam megfordulni, csak a pocimról elfeledkeztem.
4/11 anonim válasza:
Én is neki mentem egy párszor dolgoknak.Egyer a lenti bejárati ajtóak mentem (vas+üveg),rendesen bekékült egy 5 forintos nagyságú helyen :(
5/11 anonim válasza:
Én folyton nekihúztam a fiókokat, na meg az ajtót is sokszor nekinyitottam. De a legrosszabb az volt benne, hogy nem láttam mi van a lábam alatt ezért mindent felrúgtam. Na meg hogy nem fértem oda a mosogatóhoz, az nagyon zavart. :D
6/11 anonim válasza:
Jókat kacagtam, de pár hét és én is írhatnék ide :) 23hkm
7/11 anonim válasza:
nem egyszer volt h leraktam az asztalra poharat,megfordultam és lelöktem a pocakommal:) fiókot nekinyitottam nem egyszer.nem tudtam megszokni :)
8/11 anonim válasza:
Dehogynem! Ilyenkor sokkal ügyetlenebb az ember, és sokszor elfelejted, hogy van egy puttonyod... :-)
9/11 anonim válasza:
Velem megtörtént, hogy ránéztem a kanapéra, és a hasamtól nem láttam, hogy van ott egy tál makaróni. Megfordultam és szépen beleültem.
10/11 anonim válasza:
Én pár hete éjjel nekimentem a falnak!Nyitottam rá ajtót,a kisfiam párnának,széknek használta.Sokszor ejtettem rá kisebb dolgokat,meg olyan is volt,hogy ahogy a kisfiam felállt,beütötte a fejét az aljába!Úgyhogy a 9 hónap alatt nem nagyon lehet elkerülni az ilyen eseteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!