Kismamik hogy szoktatok hozzá a gondolathoz? Más is volt így?
Sokan vagyunk úgy vele, mint te.
Nekem öt gyerekem van, és minden terhességemnél lányt vártam. Ez persze nem azt jelenti persze, hogy 5 lányt, de inkább leírom a történetet.
Elsőre lányt tippeltek uh-n, én meg jól beleéltem magam, és fiú lett. Néhány percig el sem hittem, aztán már az volt a természetes. Másodjára lányt vártunk, mivel fiunk már volt, hát Ő is fiú lett. Már az uh-on kiderült, volt idő szokni a gondolatot. A harmadiknál már nagyon lányt akartunk, sikerült is. A negyediknél szintén, az is összejött. Az 5. volt a legérdekesebb. Nem tudom miért, de úgy éreztem, lány lesz, és teljesen ráhangolódtam. Fiút mutatott az uh. És míg a nagyoknál pillanatok alatt átálltak a gondolataim fiú babára, akkor nagyon nehezen ment. Csalódottnak éreztem magam, és bőgtem, mert emiatt meg sz@r alaknak gondoltam magam. Kellett kb. két hét, hogy hozzászokjak a gondolathoz, pedig nálunk már tényleg nagyon mindegy volt, hogy fiú lesz, vagy lány.
Nincs ezzel semmin baj, túl van rajta az ember, és örül a babának.
Első vagyok. Én főleg a bújósságuk miatt szerettem volna kislányt. Aztán rájöttem, hogy ez nem nemfüggő.
Az első gyerek fiú, soha nem volt igazán bújós
A második is fiú, Ő nagyon kis bújós volt kicsinek.
A harmadik lány, Ő is állandóan a sarkamban járt.
A negyedik lány, hát Ő maga a gyakorló rosszaság, már az a gyanús, ha szép csöndesen hozzám bújik.
Az ötödik fiú, és leginkább akkor érzi jól magát, ha mellettem lehet.
A teregetés nálunk is érdekes: gatya, bugyi, gatya, bugyi, és irdatlan mennyiségű zokni. Néha úgy érzem, százlábúakkal élek együtt. Mostanában már színkódolok: mindenkinek megvan a maga színe alsóneműből, annak az árnyalatait veszem.
Én ugyanígy vagyok vele mint te kedves kérdező!
Még most is megesküdnék rá, hogy kislányom lesz bár 1. genetikain kisfiút tippelt a doki. Kikerekedtek a szemeim, de mivel azt mondta, hogy még ez nem biztos, reménykedem. Egyébként mindegy, fő az egészség, de már bele éltem magam a kislányba. Nyilván látott már kismillió ultrahangot, így csak nem véletlenül tippelte a kisfiút. Hát reméljük 3 hét múlva kiderül, már nagyon várom. ;) szerintem ez az érzés teljesen természetes, hiszen valójában mindegy a neme, de azért az ember lányának szíve csak húz valamelyik irányba egy gondolatnyit és furcsa ha a másikat kapja válaszul. boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!