Kismamik ti nem szoktátok büdösnek érzeni magatok?
Figyelt kérdés
Én tegnapóta érzem magam büdösnek. Reggel fürdéssel indítottam a napot, mert nem bírtam ki, de így is érzem. Soha nem volt még ilyen érzésem. Mitől lehet?
A párom azt mondja, egyáltalán nem vagyok büdös.
28hkm.
2013. febr. 14. 15:02
1/9 anonim válasza:
Én csak reggel néha, ha beleizzadok a pizsibe. Amúgy nem.
2/9 anonim válasza:
nem :) amúgy sem vagyok izzadós típus, még nyáron sem....általában valami finom illatú krémet választok aminek kicsit lehet érezni az illatát...
3/9 anonim válasza:
Ilyenkor megváltozik sok minden. Van aminek eddig jó illata volt, így fel sem tűnt (öblítő, vagy akármi), most meg büdösnek érzed. Én így voltam a narancslével. Penész szaga lett, és az ízét is rossznak éreztem. :D
4/9 A kérdező kommentje:
De ez nem izzadságszag, hanem inkább olyan nemtudom olyan fura punci szag talán, de nem olyan hal szagú hanem olyan furi:D De a párom szerint nem büdi.
2013. febr. 14. 15:15
5/9 anonim válasza:
Én onnantól hogy terhes lettem, nagyon erősen éreztem a szagokat. Így a magamét is, de mindenki másét is.
A hűtőt nem tudtam kinyitni, a metróra/buszra felszállni nem tudtam.
6/9 anonim válasza:
Nekem a mosott ruha illata volt iszonyat büdös, mintha penészes lenne. A férjem szerint olyan mint máskor, jó illatú.
Magamat még nem éreztem büdösnek, de biztos ez is normális ilyenkor.
7/9 anonim válasza:
Jajj ez a halszag nekem is ismerős:-) sokszor érzem/éreztem én is de még a közelben se volt hal! Ez bizony a terhességgel jár:-)Boldog babavárást
8/9 anonim válasza:
De! Jobban is izzadunk, és a szaglásunk is erősebb!
9/9 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor nem vagyok egyedül:) Köszi a válaszokat!
2013. febr. 14. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!