Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki úgy lett kismama hogy...

Van aki úgy lett kismama hogy dohányzott, lett a valami baja a csöppségnek és mennyi idő után szoktatok le?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 08:45
 1/10 anonim ***** válasza:

A barátnőm nem szokott le, hát most mit mondjak. Nagyon pici lett a baba és nagyon furcsa feje van. Ijesztően tud nézni, azt mondják a dohányzás miatt lett ilyen, és valószínűleg problémáin lesznek a későbbiekben.

Én a 8. hétig cigiztem, majd jött a hányingeres időszak, ez segített abbahagyni.

2013. jan. 28. 08:56
 2/10 anonim ***** válasza:

pozitív tesztig cigiztem, utána abba hagytam, nem akartam bántani a pici babám.

tervezett baba volt, tehát mikor elkezdtünk próbálkozni csökkentettem a napi 1 doboz cigit pár szálra.

azt mondják az első 12 hétben nincs kapcsolat a baba és az anya szervezete között, így nem is okoz gondot..

hány hetes vagy?

2013. jan. 28. 09:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is a pozitív tesztnél tettem le. Nem akartam neki ártani, főleg nem az én hülyeségem miatt.
2013. jan. 28. 09:22
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem vagyok még kismama.Csak tervezzük.

Tudni akartam hogy mások hogy vannak a dohányzás kérdéssel.

2013. jan. 28. 09:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, akármennyire szerettem volna, nem ment az abbahagyás, csak csökkentettem a napi egy dobozt, úgy 5-6 szálra. Aztán úgy a 10. hét környékén, amikor felkeltem, még a gondolattól is felfordult a gyomrom, hogy rágyújtsak, így azóta egyáltalán nem cigizek.

Sok sikert!

2013. jan. 28. 09:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Remélem ha sikerül a baba,akkor nekem is ilyen lesz.Egyszer csak nem kell tovább az lenne a legjobb,és a legegyszerűbb.
2013. jan. 28. 09:35
 7/10 anonim ***** válasza:

én hülyén csináltam... már a próbálkozós időszak alatt abba kellett volna hagynom. ha elfogadsz egy kéretlen tanácsot: próbáld meg te is letenni, mielőtt beköltözne a pocakodba a baba :) persze Te tudod hogy szeretnéd csinálni :)

minden jót, és mihamarabbi teherbeesést :)

2013. jan. 28. 09:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem borzasztó nehéz a dohányzásról leszokni.34.hetes vagyok és már nem dohányzom az első hónapokban letettem.De még mindig nehéz.Ma például a párom itthon hagyott egy cigis dobozt benne 2 szál cigivel.Egy ideig szemeztem vele majd csap alá tartottam a cigiket és kidobtam:)Azért nem csak simán kettétörtem mert féltem ha bekattanok összerakom és elszívom:)

Szerintem sokkal könnyebb annak akinek a párja nem dohányzik:(

2013. jan. 28. 09:56
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát az tuti hogy jobb.

A én párom csak az enyémből szokott szívni 1-2 szálat.

Ha nem lesz itthon ő sem fog rágyújtani.

2013. jan. 28. 10:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi hónapokig próbálkoztunk a babával, nem akart összejönni. Aztán letettem a cigit (hirtelen, így keltem fel, hogy nem kívánom...kb. 15 év után) és láss csodát, következő hónapban pozitív lett a teszt. Szerintem nagyon sok múlik a cigin/nagyon sokat árt. Azóta nem cigiztem, inkább, ha nagyon rám jött, akkor a barátnőm cigijét meggyújtottam. Ezt is kb. csak az első pár héten, és kb. 5ször. Igazából már nem is kívánom. De ha kívánnám se gyújtanék rá, mert a baba az első. Én még mindig itt tartok. :( Aki nem bírja ki, hogy a gyermeke miatt ne dohányozzon, az gáz. Nagyon gáz. Szerintem.
2013. jan. 28. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!