Van aki úgy lett kismama hogy dohányzott, lett a valami baja a csöppségnek és mennyi idő után szoktatok le?
A barátnőm nem szokott le, hát most mit mondjak. Nagyon pici lett a baba és nagyon furcsa feje van. Ijesztően tud nézni, azt mondják a dohányzás miatt lett ilyen, és valószínűleg problémáin lesznek a későbbiekben.
Én a 8. hétig cigiztem, majd jött a hányingeres időszak, ez segített abbahagyni.
pozitív tesztig cigiztem, utána abba hagytam, nem akartam bántani a pici babám.
tervezett baba volt, tehát mikor elkezdtünk próbálkozni csökkentettem a napi 1 doboz cigit pár szálra.
azt mondják az első 12 hétben nincs kapcsolat a baba és az anya szervezete között, így nem is okoz gondot..
hány hetes vagy?
Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyok még kismama.Csak tervezzük.
Tudni akartam hogy mások hogy vannak a dohányzás kérdéssel.
Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, akármennyire szerettem volna, nem ment az abbahagyás, csak csökkentettem a napi egy dobozt, úgy 5-6 szálra. Aztán úgy a 10. hét környékén, amikor felkeltem, még a gondolattól is felfordult a gyomrom, hogy rágyújtsak, így azóta egyáltalán nem cigizek.
Sok sikert!
én hülyén csináltam... már a próbálkozós időszak alatt abba kellett volna hagynom. ha elfogadsz egy kéretlen tanácsot: próbáld meg te is letenni, mielőtt beköltözne a pocakodba a baba :) persze Te tudod hogy szeretnéd csinálni :)
minden jót, és mihamarabbi teherbeesést :)
Nekem borzasztó nehéz a dohányzásról leszokni.34.hetes vagyok és már nem dohányzom az első hónapokban letettem.De még mindig nehéz.Ma például a párom itthon hagyott egy cigis dobozt benne 2 szál cigivel.Egy ideig szemeztem vele majd csap alá tartottam a cigiket és kidobtam:)Azért nem csak simán kettétörtem mert féltem ha bekattanok összerakom és elszívom:)
Szerintem sokkal könnyebb annak akinek a párja nem dohányzik:(
Hát az tuti hogy jobb.
A én párom csak az enyémből szokott szívni 1-2 szálat.
Ha nem lesz itthon ő sem fog rágyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!