Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Szoktatok bűnözni?...

Kismamik! Szoktatok bűnözni? (édességet enni, esetleg nem túl egészséges kajákat enni, kólát inni, ilyenekre gonolok)

Figyelt kérdés
nekem a kóla, meg a krémes a gyengém, de csak 2 hetente engedélyezek magamnak egy keveset. plusz mekit havonta 1x-bár képes lennék naponta is ott enni, de türtőztetem magam. nektek mik a gyengéitek? :)
2013. jan. 31. 11:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem jelenleg olyan édesség éhségem van hogy ha elém kerülne egy csokitorta az egészet befalnám !!!!!!!

állandóan gesztenyepüré tejszínhabbal meg hasonló dolgok járnak a fejemben és rendszeresen bűnözök is :SSS

szó szerint mint egy veszett kutya vetem rá magam a sütikre :DD ciki de ez van....

2013. jan. 31. 11:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Amióta túl vagyok az első három hónapon, minden nap kakat iszok, kakaóscsigával és veszem a csokikat. :( Tudom, hogy nem lenne szabad, stb...de iszonyat jól esnek ezek a csokis cuccok. :D Próbálom kompenzálni zöldséggel, gyümölccsel, főzelékekkel. :D De a csoki az a No1 most. :P
2013. jan. 31. 11:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem most a kávé nagyon sok tejjel habosan pici kávét engedélyezek magamnak mert egyerűen kívánom eddig nem volt semmi olyan ami nem ajánlott és ennyire kellet volna :-))ja és húslevesre mindig kólát kell inni másképp nem szűnik a szomjam :-)))
2013. jan. 31. 11:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

En a paradicsom levesert voltam teljesen megveszve. Volt olyan nap, hogy reggelire, ebedre es vacsorara is paradicsomlevest ettem. Ez az orulet nekem a 8-dik heten kezdodott es vegigkisert a terhessegem alatt. :) Nem tudom, hogy van-e osszefugges de a fiam imadja a paradicsomot minden formaba. Pl ha paradicsomot adok neki reggelire a szendvics melle akkor eloszor azt eszi meg es meg ker meg ismet ker... es mar semmi mas nem fer a vegen bele. Igy mindig csak akkor kap paradicsomot ha legalabb a fel szendvicset megette mert maskent annyi. :))

A mekis kaja nallam is johetett volna minden mennyisegben de csak ritkan bunoztem ezzel. :)

2013. jan. 31. 11:22
 5/15 anonim ***** válasza:
Én is bűnöztem sokszor, főleg sok volt a jégkrém, a túró rudi és a péksütik, de amikor kiderült, hogy diabeteszes lettem, tudatosan lemondtam az egészségtelen kajákról. Nem volt könnyű.
2013. jan. 31. 11:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is bűzözök sokszor. Első trimeszterben megálltam a kólát, de aztán úgy megkívántam, hogy néha muszáj vennem. Csoki az első trimeszterben, azóta meg sós chipsz. Meg tudok enni belőle egy egész zacsit egyszerre. Akkor volt, hogy a gesztenyepürére voltam rákattanva. Volt túró rudis, péksütis pár nap is. Azért próbálom megállni, hogy ilyeneket vegyek, de van olyan nap, hogy hiába tömöm magam zöldséggel vagy gyümölccsel, addig nem csillapodik az éhség, amíg nem eszek valami olyat, amit nem lenne szabad.
2013. jan. 31. 11:57
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
Persze... Nem lehet ennyi ideig kibirni... :D olykor lecsuszik egy kis borocska.... Legfeljeb egy deci..van hogy ket naponta... De az is elofordul hogy hetekig semmi. Az elejen megettem 3-4 hamburgert us menuben de azt teljesen elhagytam azota. De mostanaban teazo es abba teszek egy negyed deci bort... Mezzel citromlevel. Isteni. - tehat a bor epp hogy csak az izemiatt van jelen. Nassolas.. Az nincs. Nemigazan vagyunk edesszajuak... :)
2013. jan. 31. 12:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Édességet néha én is ettem. Terhesség előtt nem szerettem semmilyen krémes sütit, de terhesség alatt folyamatosan krémes dolgokat kívántam.

A só bevitelre figyel nagyon, én az elejétől tartottam. Főzésnél is minimálisan sóztunk, a félkész kaják, cshipsek, ropi, felvágott nekem tabu volt és kibírtam. Kólát egyszer ittam, kb 2 kortyot, minden szénsavas üdítőt kerültem.

2013. jan. 31. 12:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Holnap kezdődik a 27. hét, kb 2-3 hete van rajtam csoki roham, de olyan szinten, hogy ...... :)

Jöhet minden ami tömény csoki :) Csokis csiga, mars, és társai :) Jégkrémek, különböző öntetekkel és persze a meki nálam is nagyon megy mikor eljutunk :)

De a mandarin is jöhet minden mennyiségben, ezzel nyugtatom magam :)

Az terhességem elején meg olyan kajaundorom volt, hogy lehetett minden nap a kedvenc kajám, még az illatától is rosszul voltam.

A férjem imádja nézni milyen örömmel eszek :)

2013. jan. 31. 12:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a fagyit és az édességet engedem meg magamnak. Meg talán egy kis kávét is fogok:)

Mekit nem nagyon, és pl. már a terhesség elejétől kívánom a Smacket, ez a nagyon műanyag tészta porral, de nem merem, így ott lapul a szekrényben:)

2013. jan. 31. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!