Kismamik! Szoktatok bűnözni? (édességet enni, esetleg nem túl egészséges kajákat enni, kólát inni, ilyenekre gonolok)
nekem jelenleg olyan édesség éhségem van hogy ha elém kerülne egy csokitorta az egészet befalnám !!!!!!!
állandóan gesztenyepüré tejszínhabbal meg hasonló dolgok járnak a fejemben és rendszeresen bűnözök is :SSS
szó szerint mint egy veszett kutya vetem rá magam a sütikre :DD ciki de ez van....
En a paradicsom levesert voltam teljesen megveszve. Volt olyan nap, hogy reggelire, ebedre es vacsorara is paradicsomlevest ettem. Ez az orulet nekem a 8-dik heten kezdodott es vegigkisert a terhessegem alatt. :) Nem tudom, hogy van-e osszefugges de a fiam imadja a paradicsomot minden formaba. Pl ha paradicsomot adok neki reggelire a szendvics melle akkor eloszor azt eszi meg es meg ker meg ismet ker... es mar semmi mas nem fer a vegen bele. Igy mindig csak akkor kap paradicsomot ha legalabb a fel szendvicset megette mert maskent annyi. :))
A mekis kaja nallam is johetett volna minden mennyisegben de csak ritkan bunoztem ezzel. :)
Édességet néha én is ettem. Terhesség előtt nem szerettem semmilyen krémes sütit, de terhesség alatt folyamatosan krémes dolgokat kívántam.
A só bevitelre figyel nagyon, én az elejétől tartottam. Főzésnél is minimálisan sóztunk, a félkész kaják, cshipsek, ropi, felvágott nekem tabu volt és kibírtam. Kólát egyszer ittam, kb 2 kortyot, minden szénsavas üdítőt kerültem.
Holnap kezdődik a 27. hét, kb 2-3 hete van rajtam csoki roham, de olyan szinten, hogy ...... :)
Jöhet minden ami tömény csoki :) Csokis csiga, mars, és társai :) Jégkrémek, különböző öntetekkel és persze a meki nálam is nagyon megy mikor eljutunk :)
De a mandarin is jöhet minden mennyiségben, ezzel nyugtatom magam :)
Az terhességem elején meg olyan kajaundorom volt, hogy lehetett minden nap a kedvenc kajám, még az illatától is rosszul voltam.
A férjem imádja nézni milyen örömmel eszek :)
Én a fagyit és az édességet engedem meg magamnak. Meg talán egy kis kávét is fogok:)
Mekit nem nagyon, és pl. már a terhesség elejétől kívánom a Smacket, ez a nagyon műanyag tészta porral, de nem merem, így ott lapul a szekrényben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!