Kismamik! Szoktatok bűnözni? (édességet enni, esetleg nem túl egészséges kajákat enni, kólát inni, ilyenekre gonolok)
Figyelt kérdés
nekem a kóla, meg a krémes a gyengém, de csak 2 hetente engedélyezek magamnak egy keveset. plusz mekit havonta 1x-bár képes lennék naponta is ott enni, de türtőztetem magam. nektek mik a gyengéitek? :)2013. jan. 31. 11:11
11/15 anonim válasza:
Először volt a fagyi utána édesség utána hamburger a kóla meg végig :) Tehát mindig kívántam olyat amit nem kellett volna
12/15 anonim válasza:
Én csak bűnözni szoktam :-)
Mindegyiknél aktív csoki evő voltam,cukrosat cukrossal... zsírosat,pörkölt halmokat... Elvégre a terhesség nem a diéta ideje!! :-) És hát egyébként is édesszájú vagyok,és hát vérbeli Magyar,aki él-hal a pörköltekért,füstölt dogokért... -bár megjegyzem,így is a legtöbbet a 3. terhességnél, 17 kg-t szedtem fel,szülés után 10 kg maradt rajtam,és ez 2 hónap alatt lement,pedig ugyan úgy éltem a szenvedélyemnek. Noha Nővérem és Anyukám is elhízott terhesség után...
13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat, mindenkinek ment egy-egy zöld mancs :)
2013. jan. 31. 14:23
14/15 anonim válasza:
Én elég egészségesen kajálok, de a kólát néha én sem bírom megállni. Csak nagyon ritkán veszek, de akkor 1-2 nap alatt megisszuk (jó sok jéggel)...
15/15 Bodnár Kingi válasza:
Nálam elég korán 4-5 hetesen előjött a bűnözés. Temérdek mennyiségű savanyúval kezdtem,aztán jött a csoki,süti bármilyen fajtában,és végül a füstölt dolgok(kolbász,sonka,stb) Próbálok ellen állni,de sokszor ha nem eszem meg amit kívánok,ágynak dönt a rosszullét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!