Mi ez az új divat h már a tejet sem szabad inni mert nem egészséges?
Magyarnak semmi sem egészséges. Még a tej sem, még az ország sem, csak ha eltakarodik Magyarországról AZ egészséges.
Ki van fordulva a világ.
Lehet, hogy amit te veszel a Tescoban, az tényleg nem egészséges, de amit én iszok, amit előtte fél órával fej ki a szomszéd néni a bocikából, az biztos egészséges.
És azt hallottad már, hogy az anyatej sem egészséges, mert az anyuka tele van mindenféle káros anyagokkal, így a teje is, ezért a tápszer az egészséges, mert az ökológiailag tiszta.
Be ne vedd ezeket a marhaságokat!
hát figy, nemtudod hogy mi egészséges mert nem ismered annyira a saját szervezeted hogy tudd hogy milyen anyagokra milyen arányban van szüksége, sajna a tejben sok olyan anyag van amivel a szervezet nem tud mit kezdeni, persze sok olyan is ami jó neki, ezért van a vita
én egyébként az arcbőröm miatt nem iszom tejet, mikor teljesen szép volt a bőröm ittam minta huzat, de most már másvilág lett
köszönöm az értelmes válaszokat :)
azért irtam ki ezt a kérdést mert sok helyen olvastam erről és valahogy nem hittem el ezt a marhaságot! sajnos már odáig fajult a helyzet h már lassan semmi sem lesz egészséges és mi is füvet fogunk legelni mint az állatok :(
kedves 4-es válaszoló mivel van 2 saját bocink igy én is egészséges tejet iszom és nem holmi szemetet mint a hiper- szupermarketekbe lehet kapni :) a tápszerekről pedig inkább nem mondok véleményt, mivel azok csak kémiai anyagokból vannak előállitva véleményem szerint és az pedig tutira nem egészséges!
mindig is ittam tejet van h napi fél litert is és ezek után is fogok! és nem érdekel h manapság már a tej sem "egészséges" !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!