Szerintetek elég napi 1500kcal heti 4x 40 perces, intenzív mozgással súlyfenntartáshoz?
Figyelt kérdés
Már hét kilót fogytam, 17 éves vagyok, lány, 65kg. Az utóbbi pár hétben 1200-1300 kcal körül volt a napi fogyasztásom kicsit kevesebb mozgással és szerintetek ha 1500kcalra visszaállok akkor nem fogok visszahízni? értelmes válaszokat szeretnék és köszönöm előre is a válaszokat!:)2012. aug. 2. 20:17
1/2 anonim válasza:
szerintem 1500kcal kevés de próbáld meg egy darabig azt meglátod merre változik a súlyod vagy nem változik... ezt senki se tudja megmondani neked hogy a te szervezetednek mennyi kell a súlyfenntartáshoz... idő megmutatja...
2/2 Szoondiii válasza:
miért számolsz kalóriát? SEMMI ÉRTELME!
az intenzív mozgásba bele fog törni a tested.. nem most, majd 2-3, esetleg 5-10 év múlva.
NE egyél kenyeret, tejet (gabonákat és tejtermékeket). fogyassz húst és zöldséget, ennyi a nagy "titok"..
és ne számold mennyit eszel, a gyomrod arra van méretezve, hogy ha normális ételt eszel, akkor annyitól lakj jól, amennyire szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!