Miket szoktatok kérdezni a dokitól? Nekem szinte sosem jut eszembe semmi és olyan ciki! Mintha maga a terhesség nem is érdekelne, azért nem tudok kérdezni.
Én egész terhesség alatt kérdezgettem tőle a szülésről. Mondjuk nálam 100%-os volt a császár, így azt is vagy 10× átbeszéltük, hogy mi hogyan lesz.
Természetesen sürgősségi császárral szültem, mert miért is ne sima császárral. :))
Velem is mindig ez van. Sokszor eszembe jut, hogy na majd ezt megkérdezem. Amikor a dokinál vagyok, akkor meg semmi nem jut eszembe:D
Kétlányos 23hkm.
Ha nincs kérdésed nincs és kész.Akkor kérdezz nyugodtan a terhességről ha az érdekel.
Jó babavárást!
Én soha semmit nem kérdeztem. Mondjuk bújtam a netet rendesen, és voltunk szülésfelkészítőn is.
De ha akkor ott nem jut eszedbe semmi, írd fel nyugodtan papírra, ha később eszedbe jut.
A fájdalomcsillapítás lehetőségeire érdemes rákérdezni (én pl nem tudtam h a saját dokim az EDA-s), vagy hogy milyen helyzetben szülhetsz, milyen kellékek vannak (labda, fal, kötél, víz, homeo). Kötelező-e a gátmetszés, beöntés? Hol fogsz vajúdni, mit csinálhatsz közben, lehet-e inni, csokit enni, mikor kell bemenni, mikor lehet veled a baba, mi a különbség a jósló és valódi fájás között, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!