Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki óvszert venni egy nagyáruházban?
Nem ciki, csak a "tapasztalatlanoknak".
Emlékszem fiatalon a párommal is összevesztünk, hogy melyikünk vegye, mert annyira... gáz volt. :D
Hát annyit könnyítettem unokahúgomnak, hogy amint megneszeltem, hogy jár egy sráccal megajándékoztam egy csomag óvszerrel.
Nem az. Én is ott veszem. sosem néztek még rám furcsán. Max irigylik az emberek.
Ilyenkor mindig gondolj bele abba, hogy !!!
Vagy gumi vagy egy gyerek egy életen át!
Na melyik a rosszabb?
Nem ciki! Ahogy mondod, választasz, mész a pénztárhoz,
fizetsz és kész! Legfeljebb azt gondolja, na ez egy rendes
pasi, óvszert használ ebben az AID-es meg tudom is én milyen világban. Az meg a másik, hogy nem te vagy az egyetlen, aki óvszert vásárol ott. Nem ciki, hidd el!
de hogy ciki,sőt,szerintem jó mert nem is vészesek az árak meg biztos hogy van választék
amúgy ha simát veszel:ez dugni fog
ha nagy méretűt:szívesen beszállnék
Akkor a budipapírt is ciki nagyáruházban venni mi? Mit gondolhat az eladó? "Úristen! Ez sz@rni megy!". Sőt, lehet még irigyel is...
Nem ciki. Ha annak érzed, menj egy patikába és vegyél ott. Ahol kicsit bensőségesebb a hangulat. Nagyáruházban nincs ideje a pénztárosnak azon filóznia, hogy ki mit vásárolt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!