Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ciki óvszert venni egy nagyáru...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki óvszert venni egy nagyáruházban?

Figyelt kérdés
Ciki, ha körbenézek, hogy milyet szeretnék, és ha kiválasztottam, akkor elviszem a pénztárhoz egy női eladóhoz, és kifizetem? Mit gondolhat vajon?

2012. dec. 27. 14:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Korod? Nemed?
2012. dec. 27. 14:49
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
nem
2012. dec. 27. 14:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy a te óvszereddel fog foglalkozni. éppen egy jo dolog h gondolsz a védekezésre,és nem teszel az asszonyba egy két pujárót.
2012. dec. 27. 14:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyre gondolhat!Dugni mész!Legfeljebb irigyel!
2012. dec. 27. 14:50
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Nem ciki, csak a "tapasztalatlanoknak".

Emlékszem fiatalon a párommal is összevesztünk, hogy melyikünk vegye, mert annyira... gáz volt. :D

Hát annyit könnyítettem unokahúgomnak, hogy amint megneszeltem, hogy jár egy sráccal megajándékoztam egy csomag óvszerrel.

2012. dec. 27. 14:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem ciki!
2012. dec. 27. 14:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem az. Én is ott veszem. sosem néztek még rám furcsán. Max irigylik az emberek.

Ilyenkor mindig gondolj bele abba, hogy !!!

Vagy gumi vagy egy gyerek egy életen át!

Na melyik a rosszabb?

2012. dec. 27. 14:56
 8/17 szamo77db ***** válasza:
100%

Nem ciki! Ahogy mondod, választasz, mész a pénztárhoz,

fizetsz és kész! Legfeljebb azt gondolja, na ez egy rendes

pasi, óvszert használ ebben az AID-es meg tudom is én milyen világban. Az meg a másik, hogy nem te vagy az egyetlen, aki óvszert vásárol ott. Nem ciki, hidd el!

2012. dec. 27. 14:56
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

de hogy ciki,sőt,szerintem jó mert nem is vészesek az árak meg biztos hogy van választék

amúgy ha simát veszel:ez dugni fog

ha nagy méretűt:szívesen beszállnék

2012. dec. 27. 15:15
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a budipapírt is ciki nagyáruházban venni mi? Mit gondolhat az eladó? "Úristen! Ez sz@rni megy!". Sőt, lehet még irigyel is...

Nem ciki. Ha annak érzed, menj egy patikába és vegyél ott. Ahol kicsit bensőségesebb a hangulat. Nagyáruházban nincs ideje a pénztárosnak azon filóznia, hogy ki mit vásárolt.

2012. dec. 27. 16:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!