Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ciki óvszert venni egy nagyáru...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki óvszert venni egy nagyáruházban?

Figyelt kérdés
Ciki, ha körbenézek, hogy milyet szeretnék, és ha kiválasztottam, akkor elviszem a pénztárhoz egy női eladóhoz, és kifizetem? Mit gondolhat vajon?

2012. dec. 27. 14:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
döntsd el, h melyik a cikisebb: óvszert venni és elsétálni vele a pénztárig, vagy a barátnődet kísérni abortuszra.. ?
2012. dec. 27. 16:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha 18 felett vagy és egy 13 éves csaj a barátnőd és együtt veszitek meg kézen fogva háááát akkor.. xD Egyébként nem ciki. Én mindig neten szoktam rendelni durexet, mert boltba sose találok olyat ami nekem kell és így olcsóbban is kijövök. Megveszek egy packot egész évre xD
2012. dec. 27. 17:51
 13/17 szamo77db ***** válasza:

Nem ciki! Annyi ember fizet a vásárolt áruért ott egy nap,

hogy nem jegyzi meg a pénztárosnő az arcokat! Sokkal

inkább kell figyelnie a pénzre. Nyugodtan vásárolj csak,

a pénztárnál ez csak egy tétel lesz a sok között!

2012. dec. 28. 07:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki sem nagyáruházban, sem gyógyszertárban.

Bár én emlékszem, hogy pár évvel ezelőtt óvszert akartam vásárolni a gyógyszertárban, és a kb. velem egykorú patikus srác láthatóan égőbbnek érezte a helyzetet, mint én, a mögöttem álló emberek pedig, akik hallották, hogy mit kértem, elfordultak szégyenükben. Szerintem az a gáz, hogy Magyarországon itt tartunk... :-S

2012. dec. 28. 11:44
 15/17 anonim válasza:
a WC-papíros duma nagyon tetszett :'DDDDD amúgy meg miért lenne gáz? egy egészséges ember életéhez hozzá tartozik a szex. ez olyan természetes mind egy kg kenyér. ja és a pénztáros meg pont leszerja mit veszel, eglsz nap ott gubbaszt és csak dobálja a cuccokat egy piros kis fény fölött. szerintem még azt sem nézi meg éppen mit fogott meg
2013. márc. 19. 15:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit ciki.. vagyis én nem szeretem mert akkor az eladó tudni fogja mi az esti programom :P :D DE nem tudom inkább megkérem a palimat hogy vegyem :D
2013. jún. 22. 15:15
 17/17 anonim válasza:
71%
Nem ciki, de mondd el legalább 4x jó hangosan hogy kúrni mész.
2013. jún. 23. 09:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!