Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen télisportolni?

Terhesen télisportolni?

Figyelt kérdés

Síelésre vagy snowboardra gonolok, hogy szabad-e vagy sem?

Ha igen meddig (hánadik hétig)? Ha ti űzitek valamelyik sportot voltatok-e a terhesség alatt?

2013. márc. 13. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha egész télen síeltél és snowbordoztál, minimum minden hétvégén kint voltál, akkor ha nem esel nagyokat és nem mész extrémül akkor szerintem a 20-ik hétig simán lehet.

ha viszont eddig nem voltál sielni akkor ha már a 10-ik hét után vagy akkor semmi képpen sem. ha még csak 5-6 hetes vagy akkor sem lesz nagy gond.

èn 9 hetesen az indiai ociánban úszkáltam akár egy órát is.

2013. márc. 13. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:

síleni tilos!!! aki síelt már valaha, annak egyértelmű, miért...nagyon kiszámíthatatlan, még az is eleshet, aki 13 éve síel, főleg, ha babát vár, és eleve szédülősebb stb.

az óceánban való úszás ettől kb. annyira van, mint Makó Jeruzsálemtől, mert hogy az még jó is, szinte alig tudsz elkapni valamit, jót teszt a hátadnak stb. stb.

2013. márc. 13. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel én is minden évben síelek, már 2x is voltam terhesen síelni, de csakis az első trimeszterben, és akkor is visszafogottan! Snowboardozni pedig nem mernék terhesen!
2013. márc. 13. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
kolleganőm első trimeszterben ment síelni, nekimentek, elesett, elvetélt. Döntsd belátásod szerint.
2013. márc. 15. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
én biztos nem mennék.az a picike sokkal fontosabb mindennél.ha elesel akkor el is vetélhetsz.nem hiszem hogy megéri kockáztatni
2013. márc. 15. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!