6 hetes terhesen miért nem lát semmit az orvos?
Figyelt kérdés
január 21-én volt az utolsó menstruációm. voltam a héten orvosnál, ultrahanggal megvizsgált, de még semmit nem látott, azt mondta, hogy nem is gondolná ezt egyértelmű terhességnek, mert ez még nagyon korai. hogy lehet hogy 6 hetesen petezsákot látott csak, mások meg itt írják, hogy ilyenkor már szívhang is volt??2013. márc. 10. 14:15
1/27 anonim válasza:
Lehet petezsákot sem látott!
Attól hogy nem jön meg a menses, nem biztos hoy terhes vagy!
Mit írt a leletre!?
2/27 anonim válasza:
Lehet, hogy később fogant és nem középidőben. Akkor még tényleg korai volt az ultrahang. 6 hetesen nekem is "csak" petezsák volt, szívhang még nem. Nekem azt mondta a doki, hogy itt az a szokás, hogy szívhangot csak 7-8hetesen néznek igazán, mert addig nem akarják ijesztgetni a kismamát, de ha előbb is látszik már, az csak jó. Ne aggódj, egy-két hét és nálad is lesz szívhang majd.
3/27 A kérdező kommentje:
nekem soha életemben nem maradt el a menstruációm.
görcsölget a hasam, hányás is jelentkezett már.
azt mondta, hogy 5 mm-es petezsákot lát, semmi mást.
többen meg már szívhangról beszélnek a 6.héten.
2013. márc. 10. 14:22
4/27 anonim válasza:
Látott petezsákot ? Mert akkor a leleten rajta van, hogy hány mili ? Mikor kell visszamenned ?
5/27 anonim válasza:
Ja, értem, nyugi, majd köv. alkalommal lesz szívhang is.
6/27 A kérdező kommentje:
de később nem foganhatott, mert miután együtt voltunk, a párom elutazott 3 hétre, és mikor hazajött, akkor csináltunk két tesztet, mindkettő pozitív lett.
2013. márc. 10. 14:23
7/27 A kérdező kommentje:
április 9-re kaptam időpontot legközelebb..
2013. márc. 10. 14:24
8/27 anonim válasza:
Ne görcsölj rá, van hogy csak 7 hetesen van szívhang,nekem 10 hetesen kellett visszamennem kontrolra, akkor már volt szívhang, és küldött tovább laborba, védőnőhöz. Nincs semmi baj, valakinek 7 hetesen sem látnak szívhangot, és végül élő, egészséges a magzat.
9/27 anonim válasza:
Micsoda??? Egy hónap múlva? Ezt nem hiszem el... egy vagy két hét múlva vissza kellett volna hívnia. 6 hetesen nem mindenkinél van szívhang... sokaknál van, de sokaknál nincs. Lehet, hogy ha egy, két nappal később mentél volna dokihoz, akkor már lett volna. Keress fel egy másik dokit, aki nem is irreálisan késői időpontra hív vissza.
10/27 A kérdező kommentje:
az volt a helyzet, hogy kb másfél hete kaptam holnapi napra egy időpontot ultrahangos vizsgálatra egy teljesen másik rendelőbe, de közben a hét elején úgy alakult, hogy lesz munkám és nem akartam hogy a munka miatt ne jelenjek meg a vizsgálaton, ezért elmentem egy másikhoz most szerdán,hogy biztos legyek.én sem értettem hogy miért egy hónap múlva kell visszamennem... de közben úgy alakult, hogy el tudok menni holnap az elsőre megbeszélt időpontra, csak félek, hogy ő sem fog semmit látni, ha szerdán sem láttak semmit, sőt, még azt is mondták, hogy ez nem biztos hogy terhesség... hát köszi
2013. márc. 10. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!