6 hetes terhesen miért nem lát semmit az orvos?
remélem minden rendben lesz!
szerintem azt csak azért mondta, mert ha eljut egy kismama a 12. hétig a babával, akkor már nagyon minimálisra csökken a vetélés esélye, az első 12 hét sajnos mindenkinél kritikus, bármi megtörténhet. Nekem azt mondta az orvos amikor kérdeztem, hogy a terhességek 70%-a vetéléssel végződik az első 12 hétben és legtöbbször úgy, hogy nem is tudja az anyuka, hogy állapotos volt, csak kiürül a vérzéssel együtt.
De amikor már a 12. hétre kialakulnak a szervek, dobog a szív, akkor már minden rendben, ekkora már kiderül hogy elég erős volt a magzat, hogy nem lökte e ki esetleg az apa génjeit a szervezeted (ilyen is van, bár nagyon ritka) nekem is ezt mondták, hogy ha túl vagyunk a 12 héten, utána minden rendben lesz, éppen csak a pezsgőbontást nem mondták, úgyhogy nyugodj meg!! :)
szurkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!