Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesen miért nem...

6 hetes terhesen miért nem lát semmit az orvos?

Figyelt kérdés
január 21-én volt az utolsó menstruációm. voltam a héten orvosnál, ultrahanggal megvizsgált, de még semmit nem látott, azt mondta, hogy nem is gondolná ezt egyértelmű terhességnek, mert ez még nagyon korai. hogy lehet hogy 6 hetesen petezsákot látott csak, mások meg itt írják, hogy ilyenkor már szívhang is volt??
2013. márc. 10. 14:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerdan voltal, akkor hetfoig eltelik 5 nap, az eleg jo. Petezsak elvileg ilyenkor napi 1mm no. Ha holnap 10mm koruli petezsak lesz, az szuper, akkor minden rendben! Egy 10mm koruli petezsakban mar LEHET, hogy ott lesz a szikholyag. Viszont 10mm koruli petezsakban meg mindig ne vard az embriot! 5 nap alatt 5mm-es petezsakbol ez a realis. De ez mar Neked eleg bizonyitek, hogy fejlodik! Pihenj sokat, relaxalj, gondolj a picire, szugerald, hogy nojjon! :-) En ha 6+0 voltam uh, nem volt meg szivhang. 10nap mulvara hivott vissza, ez most het kozepen lesz. Menj csak el holnap, ha nott a petezsak, az mar megnyuktato! Drukkolok!
2013. márc. 10. 15:08
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
persze nem nyuktato, hanem nyugtato :-)))
2013. márc. 10. 15:09
 13/27 A kérdező kommentje:

köszönöm, én is ebben bízom! :)

sajnos én nem a nyugodt kismamák táborába fogok tartozni, már most teljesen rágörcsölök minden létező dologra, pedig egészségesen eszek, szedem a vitaminokat is, nem dohányzom, nem iszom, nem erőltetem meg magam. első baba és nagyon rágörcsölök mindenre, talán már túlságosan is.

olvastam cikkeket a bölcsőhalálról is, tényleg nem vagyok normális... ha már most ezt csinálom, mi lesz később velem? ...

2013. márc. 10. 15:14
 14/27 anonim ***** válasza:
Relax :-) irj holnap!
2013. márc. 10. 15:37
 15/27 anonim ***** válasza:
Próbálj meg lazííítani!:) holnap írj!
2013. márc. 10. 16:02
 16/27 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy picit később fogant. Nekem 6+5 hetesen csak üres petezsák volt (amikor már azt hittem, lesz embrió meg szívhang is), de aztán legközelebb előkerült a baba is! Várj türelemmel!
2013. márc. 10. 16:08
 17/27 anonim ***** válasza:
Nekem január 20volt a legutolsó menszim első napja,és pár napja már szívhangot is hallottunk! Biztos,h.baba???
2013. márc. 11. 11:44
 18/27 anonim ***** válasza:
Jah csak most olvasok vissza..hát szurkolok!!!!!!!!! De én tuti visszamennék hamarabb!!
2013. márc. 11. 11:46
 19/27 A kérdező kommentje:
Ma voltam ultrahangon, azt mondtak hogy 16mmes petezsak es benne 2mmes embrio, es hogy gratulal, elo terhesseg. Ellenben azt is mondta hogy ha most 16mm, akkor 5 napja nem lehetett meg csak 5 mm... Ennyit az orvosokrol!! Kepet is kaptam rola! :))))
2013. márc. 11. 12:08
 20/27 anonim ***** válasza:
81%

Latod! :-))))))))))))))))))))))))))))

Gratulalok! Annyira szuper!

2013. márc. 11. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!