Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes terhesen normális,...

5-6 hetes terhesen normális, hogy alig van tünetem?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van már, de mint minden leendő anyukát engem is zavar!Az elején volt hasszurka, de az igazából szépen lassan elmúlt 1 hét alatt, a derekam fáj ha egy kicsit többet megyek, pisilni azt folyamatosan kell, és naponta 1-2 alkalommal van "hasmenésem" és természetesen folyamatosan tudnék aludni!Cici fájás igazából csak foltokban van és az inkább csak este vagy reggel felkelés után!Ez normális ennyire az elején?

2013. márc. 10. 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Normális, de szerintem a leírt tünet egyáltalán nem kevés :-)
2013. márc. 10. 17:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Csak annyi embernél olvasom, hogy hányinger, hányás, mellfájás, meg minden kutyafüle és hát ezért is kérdeztem!De azért köszi! :)
2013. márc. 10. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt "semmi" tünetem, aggódtam is egy kicsit :) de már a 15. hétben vagyok és minden ok!

Ugyanezeket gondoltam mint te. Gratula a babához!! :)

2013. márc. 10. 18:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor megnyugodtam!Gratulálok a picihez!Szerdán megyek uh-ra!Bízom benne, hogy akkor látni fogok valamit a babóból!Boldog babavárást! :)
2013. márc. 10. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:

hah, majd 7-8 hetesen, amikor jön a hányinger, olvasd vissza ezt a kérdést, mint a boldog szép időket:)))

egyébként tök normális, ne aggódj, bár úgyis fogsz, én beparázok, ha egy napig nem görcsöl a hasam, vagy lemegy a puffadás:))

2013. márc. 10. 18:37
 6/11 A kérdező kommentje:

:) Hát lehet, hogy most ennek az állapotnak akkor kellene egy kicsit örülnöm! :)

Első babánál gondolom azért normális az ilyen aggodalom!

2013. márc. 10. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:
én azzal nyugtatom magam, hogy normális:D nekem is első baba:)
2013. márc. 10. 18:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Én is igyekszem ezzel nyugtatni magam, csak még nem az igazi!Majd ha meglesz az első uh akkor talán jobb lesz!
2013. márc. 10. 18:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Teljesen normális!
2013. márc. 10. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:
teljesen normális nekem a 9héttől volt a 14hétig tünetem alig bírtam enni is.
2013. márc. 10. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!