Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kézzsibbadás terhesen? Normáli...

Kézzsibbadás terhesen? Normális? Más is van így vele?

Figyelt kérdés

Gyakran éjszakánként jön elő,és nagyon kellemetlen.Hiába mozgatom meg,rakom más helyzetbe,sokszor nem múlik el.

33hkm

2013. febr. 21. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj.Teljesen normális.Úgy fekszik a baba, hogy pont nyom egy ideget.Nekem a fiam feküdt úgy, hogy nyomott egy ideget, amitől állandóan összeakart csuklani a lábam..pompás volt mondhatom.Én ezt említettem a védőnőnek, aki mondta hogy ez nem baj, és akkor mondta, hogy van akinek keze zsibbad.Ezért gondolom hogy nálad is ez lehet.
2013. febr. 21. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a vizesedéstől zsibbadt,pedig eleinte nagyon minimális volt,szép lassan bevizesedtem,és mindenhol zsibbadtam már.Aludni se tudtam mert szinte fájt.
2013. febr. 21. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:

,, A kéztőcsatorna tünetegyüttes:

A kéztőcsontok alkotta csatornában futnak az ujjak mozgatásáért felelős inak és idegek.A terhesség alatti általános vérbőség miatt e csatorna fala is megduzzad,és nyomja a kézideget,így fáj a csuklónk,az ujjaink pedig bizseregnek és szúrnak.Ez az állapot éjjel rosszabbodik,de ha a kezünket párnára tesszük,mérsékelhetjük a folyadékfelgyülemlés mértékét.Reggelente az legyen az első dolgunk,hogy lelógatjuk a kezünket az ágy mellé,és alaposan megrázzuk.Ha a fájdalom zavaró,az orvostól kérhetünk kézmerevítőt.A panasz a szülés után általában megszűnik.,,

29+2 hkm

2013. febr. 21. 13:33
 4/5 frászkarikaborsó ***** válasza:
Nekem is volt, szülés után még kb egy hónapig kitartott, élmény volt így pelenkázni meg öltöztetni... de utána nyom nélkül elmúlt. Pedig én nem voltam megdagadva a vizesedéstől.
2013. febr. 21. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem már 24 órába zsibbad és annyira elegem van :'(
2013. jún. 8. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!