Kismamák! 7 hetes terhesen "normális" tünetnek mondható az, hogy szinte minden idegesít?
Szerintem normális... :)
Két nappal ezelőtt, éjjel azon idegesítettem fel magam, hogy a férjem, hogyan veszi a levegőt alvás közben. :) 10 év alatt eddig ez egyszer sem zavart, tegnapelőtt majdnem szétrobbant a fejem tőle! De nem keltettem fel, csak igyekeztem befogni a fülem és másra figyelni (nem volt egyszerű)... :)))
Férjem mondása szerint: itt az ideje, hogy megszülessen a sááááárkáááány :-D
Viccen kívül: Mondjuk úgy, hogy általános tünet az ingerlékenység terhesség alatt. Ez a hormonális változások miatt van. Ha nagyon zavaróak a tünetek, akkor szedj egy kicsit több magnéziumot, ha ez sem segít, kérdezd meg az orvosod, valószínűleg tud mondani olyan módszert, vagy homeopátiás szert, amitől javul a kedélyállapotod.
Normális igen!!
Én pl olyan vagyok hogy egyik nap megöl az ideg másik nap boldog vagyok!!!
De ami a leges legfuribb az az hogy mindez 5 perc alatt is lezajlik!! Egyik percben ideges vagyok a máskba meg elönt a boldogság!!
Na ez fura!!!
11hkm
Örülök a kérdésnek és a sok válasznak, látom nem vagyok egyedül :)
Én fel tudnék robbanni, mindentől, és mindenkitől. Pedig még csak 6 hetes.... Mi lesz itt a végéig?
Az első gyerekkel nem volt semmi bajom, de a kicsivel már igy telt,mint ahogyan most kezdődik.... Sokszor megijedek, hogy annyira felidegesítem magam,hogy valami baja lesz a babámnak... Pedig olyan nehezen jött össze, nem is értem, miért nem inkább a boldogságban úszok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!