Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes terhesen éjszakai...

26 hetes terhesen éjszakai kézzsibbadás? Miért? Másnál is volt/van?

Figyelt kérdés

Olvastam valahol, hogy a baba ilyenkor ideget nyom. De minden este? És nem mondhatnám hogy mindig ugyanaz a karom zsibbad vagy ujjaim. Van hogy az amelyiken épp nem fekszem, múltkor épp a lábam kezdett. Ez normális?

26 hkm

2012. jan. 12. 07:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem nyom a baba semmit, ez a megnövekedett szív-vér használat miatt van. A kezed nem kap elég vért éjszaka föleg ha pl úgy tartod hogy a fejed fölé vagy pl oldalfekvésben felsö kezed.

Ez sajna mindenkinél van. Már a másodikat várom, de nekem most elöbb is kezdödött.

Ja és lehet lesz még rosszabb a szülés után. Akkor meg a hirtelen eröteljes kézhasználattol iszonyatosan fog fájni a kezed. Mivel a baba(3-5 kiló) sokat lesza kezedbe, még ha nem hasfájós is rettentöen leterheli a kezedet amit alig használsz most. (ha cska nem valami rakodó munkás vagy) és fájni fog föleg éjszakánként.

2012. jan. 12. 07:27
 2/10 anonim ***** válasza:
ez teljesen normális!
2012. jan. 12. 07:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt én is észrevettem. Az okát nem tudtam, aggasztani sem aggasztott különösképpen, viszont nagyon kellemetlen tud lenni... én is 26 hétben vagyok, de nálam is vagy 3 hete elekezdődött.
2012. jan. 12. 07:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Oldalt szoktam feküdni és a felső kezem zsibbad igen. Fúú akkor látom utána sem lesz valami leányálom
2012. jan. 12. 08:27
 5/10 limaia ***** válasza:

nekem hetekkel ezelőtt kezdődött,de most már annyira durva...van,hogy vagy egy órán keresztül nem érzem egyik kézfejem sem,és meg sem birom mozditani!nekem egész nap zsibbad már,néha hideg-meleg vizet engedek rá,hogy jobb legyen.alváskor is felébredek a fájdalomra!

36 h km

2012. jan. 12. 09:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Ó szegény :( akkor ezek szerint tényleg rosszabb lesz már :( sajnállak, tényleg, és még én "panaszkodok"
2012. jan. 12. 09:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is így volt,az utolsó 3 hónapban minden éjjel fent voltam mert nem tudtam aludni a kéz zsibbadástól,Sokszor már sírtam,és ahogy megszültem,rögtön elmúlt.Szorítok neked hogy ne rosszabbodjon.Jó babavárás könnyű szülést.
2012. jan. 12. 10:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) én már most 2 óránként arra kelek, hogy masszírozom a kezem mert úgy el van zsibbadva :( nem kellemes. De remélem elmúlik hamar vagyis ha megszültem :)
2012. jan. 12. 10:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én kezeim is zsibbadnak már hetek óta.Reggel ha csörög az óra szerintem a szomszédaim is fölébrednek,mert percekig képtelen vagyok lekapcsolni:-)

33hkm

2012. jan. 12. 11:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van, kb ennyi idősen kezdődött, mint nálad, és nekem is csak éjszaka. 38hkm
2012. jan. 12. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!