26 hetes terhesen éjszakai kézzsibbadás? Miért? Másnál is volt/van?
Olvastam valahol, hogy a baba ilyenkor ideget nyom. De minden este? És nem mondhatnám hogy mindig ugyanaz a karom zsibbad vagy ujjaim. Van hogy az amelyiken épp nem fekszem, múltkor épp a lábam kezdett. Ez normális?
26 hkm
Nem nyom a baba semmit, ez a megnövekedett szív-vér használat miatt van. A kezed nem kap elég vért éjszaka föleg ha pl úgy tartod hogy a fejed fölé vagy pl oldalfekvésben felsö kezed.
Ez sajna mindenkinél van. Már a másodikat várom, de nekem most elöbb is kezdödött.
Ja és lehet lesz még rosszabb a szülés után. Akkor meg a hirtelen eröteljes kézhasználattol iszonyatosan fog fájni a kezed. Mivel a baba(3-5 kiló) sokat lesza kezedbe, még ha nem hasfájós is rettentöen leterheli a kezedet amit alig használsz most. (ha cska nem valami rakodó munkás vagy) és fájni fog föleg éjszakánként.
nekem hetekkel ezelőtt kezdődött,de most már annyira durva...van,hogy vagy egy órán keresztül nem érzem egyik kézfejem sem,és meg sem birom mozditani!nekem egész nap zsibbad már,néha hideg-meleg vizet engedek rá,hogy jobb legyen.alváskor is felébredek a fájdalomra!
36 h km
Az én kezeim is zsibbadnak már hetek óta.Reggel ha csörög az óra szerintem a szomszédaim is fölébrednek,mert percekig képtelen vagyok lekapcsolni:-)
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!