Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti így terhesen mit...

Kismamák! Ti így terhesen mit szerettek jobban?

Figyelt kérdés
Az édes ételeket kívánjátok meg inkább, vagy a sósakat?
2013. febr. 18. 16:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én az első babával semmi mást nem kívántam csak a görögdinnyét, persze decemberbe, amikor nem lehet kapni.

Most a másodikkal mindegy mi csak hideg legyen! Hideg joghurt, hideg gyümölcslé, hideg felvágott, hideg rántotthús... :-)

2013. febr. 18. 16:34
 2/17 anonim ***** válasza:
Az édességeket kívánom és a gyümölcsöket.Narancs jöhet minden mennyiségben.
2013. febr. 18. 16:34
 3/17 anonim ***** válasza:
semmit
2013. febr. 18. 16:38
 4/17 anonim ***** válasza:

:)) totálisan megegyezik a 2. valaszoloval az én ízlésem is. Mit vársz 2. válaszoló fiú v lány?

Bocsánat az offert!

2013. febr. 18. 16:44
 5/17 anonim ***** válasza:
Én olyan nagyon kívánós nem voltam, viszont ha rákattantam egy kajára, 1-2 hétig szinte csak azt ettem. Pl.májkrémeskenyér, kakaóscsiga+tej. De a Sport szelet alap volt. Ha egy nap nem ehettem volna min.2-t, tuti beledöglöttem volna.
2013. febr. 18. 16:46
 6/17 anonim ***** válasza:
mindegy, csak fahéjas legyen :D
2013. febr. 18. 16:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Én az elsővel (kislány) rettentő édesszájú voltam, de most inkább a második babámmal (aki fiúcska) inkább a sósakat kívánom. Egy jó kis kolbász bármikor jöhet-dögivel. :) Bár a múlt héten megkívántam a sztracsatellás Boci fehércsokit, no meg is ettem belőle 2 nap alatt 2 táblával, de ilyen ritkán van.
2013. febr. 18. 17:02
 8/17 byby5 ***** válasza:
Eddig azt hittem hogy megúszom az édességzabálást mert eddig csak savanyú kajákra gerjedtem pl. narancs savanyú káposzta- uborka, de most pár napja jönnek a csokik meg a jó habos sütik, persze odafigyelek de néha elcsábulok! :)
2013. febr. 18. 17:39
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem változó, de sokszor az édességet kívnom nagyon. Meg én nagyon odafigyelek (próbálok) az egészséges étkezésre, pláne terhesség alatt. Első terhesség alatt nem is ettem semmi "károsat". Most nagyon kívánom a mekit, a smack-et és társait, fúj:)

Elsőnek üzenem, hogy lehet kapni görögdinnyét decemberben, sőt egész évben is:) Itt Pesten biztos, néhány gyümölcsösnél láttam. Akarok is venni, mert én is nagyon kívánom, de félek, tele van tömve valami nem túl jó dologgal... Majd utánanézek és lehet, veszek.

2013. febr. 18. 17:48
 10/17 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, és savanyú uborkából képes vagyok egy egész üveggel megenni. Vannak furcsaságok:) Elsőnél nem voltak ennyire.
2013. febr. 18. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!