Kismamák! Ti így terhesen mit szerettek jobban?
Figyelt kérdés
Az édes ételeket kívánjátok meg inkább, vagy a sósakat?2013. febr. 18. 16:31
11/17 anonim válasza:
Főként a sós és savanykás dolgokért vagyok oda! Narancs, limonádé, savanyú cukorka, savanyú gumicukor. :) Mindezek alól egy kivétel van: a kakaó. Amióta terhes vagyok napi több litert is képes vagyok meginni. :)
12/17 anonim válasza:
Én a fűszeres dolgokat részesítem előnyben. Csupa egészségteen dolgot ennék, ha lehetne! Pizza, hambi, chips... De most per pillanat citromos sütit, vagy fagyit ennék. Erre drága, megértő párom azt mondta: Igyál citromlevet! Na kösz! :-)
11+2 hkm
13/17 anonim válasza:
Lecsót Túró Rudival. De most komolyan. :D
14/17 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok.Kislányt várok.
15/17 anonim válasza:
1 terheségem kislányommal gabonapelyhet nesquik, és sok sok gyümit de csak grapefruitott halom számra, így nem is híztam sokat csak 9 kg de csak ezzeket kívántam.Most semmit se kívánok egyáltalán nem vagyok kívános ,tegnap ettem egy kakaós csigát, nem kívántam meg de nagyon jól esett. Ha minden igaz most kisfiút várok de még nem 100% . 12hkm Boldog Babavárást.
16/17 anonim válasza:
12-es válaszához, a pizza nekem is...amúgy is szeretem, de most, esküszöm nektek, mindennap tudnék enni:( :)
17/17 anonim válasza:
9-es válaszoló!
Anno mikor a dinnyét kívántam mi mindenhol kerestük, van nálunk tesco is, ahol amúgy szokott lenni, de akkor nem volt. Tesóm akkor épp kinn volt Bécsbe és ott sem kapott sehol, pedig bejárt egy két boltot csak miattam. Aztán valamikor februárban sikerült anyukámnak venni egy zöldségesnél, de akkor már nem annyira kívántam. Persze ettem belőle, de decemberbe jobban esett volna :-)
1.válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!