Akinek már amúgy is vannak növési csíkjai, mert hajlamos rá, annak milyen lett a pocakja terhesen?
Hát borzalmas lett. Pedig nem híztam sokat a hasam se lett nagy a babám sem volt nagy és mégis a 24.héttől szanaszét repedt a köldököm körül-mellett. Mondjuk sokat változott akkor siralmasan nézett ki, azóta visszahúzódott teljesen kifehérült. Olyan nem lesz mint előtte volt.
Nálunk is öröklődő ez a rossz kötőszövet anyukámnak is nagyon csúnya volt, tudtam hogy én sem úszom meg.
Ja és napi 2-3szor kentem méregdrága vichy krémmel, olcsóbb dm-es meg rossmannos baba olajjal, mama krémmel tökmindegy mivel.
Nekem is nagyon nyomi bőröm van, a combjaim is tele vannak csíkokkal. Viszont terhesség alatt egyáltalán nem voltak a hasamon csíkok, egészen az utolsó hétig. Na addig bírta a bőröm és megjelent 4 csík. Én észre sem vettem, a férjem szólt, hogy kijöttek. Két év eltelt és halványodtak, nem is nagyon látszódik. Viszont most várom a második babát és kicsit én is izgulok, hogy a meglévőkön kívül ne nagyon jöjjön elő több. Szerintem nincs rá megelőzési vagy gyógymód. :-(
Hátha megúszod!
A mellemen, combomon van régóta.
Viszont terhesség alatt egy darab nem keletkezett.
Köszi a válaszolóknak! Igazából,még nem vagyok terhes,nemsokára nekiállunk a bébinek,de pár napja láttam,hogy egy lány feltett erre az oldalra egy rettenetes képet egy szétszakadt szülés utáni pocakról és nagyon elkeseredtem,hogy én is így fogok kinézni.Ma el is kezdtem R. Rékázni ,hátha egy kis erősítés feszesít és a későbbiekben is számít,hogy milyen erős a hasfal.
Aztán ha mégis lesz csíkom és nem olyan durva,szerintem talán a dermarolleres kezelés utólag segíthet! Mi a véleményetek?
Mindenkinek gratulálok a babákhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!