Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek már amúgy is vannak...

Akinek már amúgy is vannak növési csíkjai, mert hajlamos rá, annak milyen lett a pocakja terhesen?

Figyelt kérdés
Van a combomon,a csípőmön,a mellemen is,pedig nem nagy,de a bőröm olyan sz. ar minőségű,hogy minden meglátszik rajta.Ha megnő a hasam ,hogy fog kinézni???Mit tegyek a csíkok ellen?

2013. márc. 8. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát borzalmas lett. Pedig nem híztam sokat a hasam se lett nagy a babám sem volt nagy és mégis a 24.héttől szanaszét repedt a köldököm körül-mellett. Mondjuk sokat változott akkor siralmasan nézett ki, azóta visszahúzódott teljesen kifehérült. Olyan nem lesz mint előtte volt.

Nálunk is öröklődő ez a rossz kötőszövet anyukámnak is nagyon csúnya volt, tudtam hogy én sem úszom meg.

Ja és napi 2-3szor kentem méregdrága vichy krémmel, olcsóbb dm-es meg rossmannos baba olajjal, mama krémmel tökmindegy mivel.

2013. márc. 8. 17:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit tenni, én hiába kenegettem. Mindenhol megrepedezett, csúnya lilás és mély csíkok. Most már 4 hónap eltelt szülés óta, kezdenek halványodni, de még mindig nagyon csúnya, semmi nem fogja eltüntetni sajnos.
2013. márc. 8. 17:57
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon nyomi bőröm van, a combjaim is tele vannak csíkokkal. Viszont terhesség alatt egyáltalán nem voltak a hasamon csíkok, egészen az utolsó hétig. Na addig bírta a bőröm és megjelent 4 csík. Én észre sem vettem, a férjem szólt, hogy kijöttek. Két év eltelt és halványodtak, nem is nagyon látszódik. Viszont most várom a második babát és kicsit én is izgulok, hogy a meglévőkön kívül ne nagyon jöjjön elő több. Szerintem nincs rá megelőzési vagy gyógymód. :-(

Hátha megúszod!

2013. márc. 8. 17:59
 4/13 anonim ***** válasza:

A mellemen, combomon van régóta.

Viszont terhesség alatt egy darab nem keletkezett.

2013. márc. 8. 18:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is nagyon könnyen szakad a bőröm. Tele van a mellem, csípőm,derekam, combom. DE! 33 hetes kismama vagyok, és a hasamon még 1 sincs! Kenem terhességi csík elleni krémmel, minden nap! Lehet ez után lesz, azt nem tudom!
2013. márc. 8. 18:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Tizenéves korom óta voltak csíkjaim a csípőmön, mellemen, később egy jelentősebb hízás után a hasamon is lett elég sok. A terhesség alatt kentem a hasamat, de csak ha kedvem volt hozzá, kb. 2-3 naponta. Óriási hasam volt mégsem lett új csíkom. Meg is lepődtem ezen.
2013. márc. 8. 18:54
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszolóknak! Igazából,még nem vagyok terhes,nemsokára nekiállunk a bébinek,de pár napja láttam,hogy egy lány feltett erre az oldalra egy rettenetes képet egy szétszakadt szülés utáni pocakról és nagyon elkeseredtem,hogy én is így fogok kinézni.Ma el is kezdtem R. Rékázni ,hátha egy kis erősítés feszesít és a későbbiekben is számít,hogy milyen erős a hasfal.

Aztán ha mégis lesz csíkom és nem olyan durva,szerintem talán a dermarolleres kezelés utólag segíthet! Mi a véleményetek?

Mindenkinek gratulálok a babákhoz!

2013. márc. 8. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Láttam azt a képet és szerintem minimum hármas ikrei voltak annak a nőnek. Nem hiszem, hogy ennyire durva lehet egy baba után, vagy több egyes terhesség után. Ne is gondolj ilyenekre.
2013. márc. 8. 19:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Én már akkor ott is leírtam hogy DE SAJNOS lehet olyan egy gyerek után is és akkor is ha nem volt giga hasa vkinek. Sajnos tudom miről beszélek. Ráadásul én pl. világéletemben sportoltam a hasfalam is erős de a bőrön ez mit sem segített. Persze ritka és a kérdező se gondoljon erre nehogy bevonzza magának, de azért nem kell bizton állítani hogy csak 3as ikrekkel lehet ilyen egy has, mert sajnos ez nem igaz.
2013. márc. 8. 19:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak csíkjaim (hízástól, fogyástól), ezért terhességek alatt nagyon sokat kentem stria elleni, zsíros krémekkel. Minden terhességet megúsztam repedés nélkül, pedig nagyok voltak a babák, így a pocakom is.
2013. márc. 8. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!