Terhesen legjobb sport az úszás! Ti szoktatok úszni?
Nem sajnos. :( Időm nincs rá. 1 mert dolgozok és négykor végzek a másik, hogy van egy kétévesem akit el kell látnom és én inkább őrá fordítom a maradék időmet.
A nagylányomnak most középfül gyulladása így hát sajnos neki kilőve most egy darabi az is, hogy közösen menjünk. De az a baj, ha közösen megyünk akkor én csak nem úgy úszok ahogy kellene. Na mind egy bonyolult. Én most kismama tornázok, meg kiadósan sétálok és jót tesz és nagyon jól is esik. Te tornázol kedves kérdező meg második válaszoló?
Mennyi idős terhesek vagytok? Én 17 hetes.
Nekem azt mondta az orvos és a védőnő is, hogy az uszodát, medencéket kerüljem a fertőzések miatt. Csak nagyobb nyílt vizekbe (Balaton, tenger) menjek bele.
De én azokba is csak addig merészkedtem, hogy 'ott' még pont ne érjen bele.
Nem akartam összeszedni semmit, mai esetleg veszélybe sodorná a babát.
December elején szültem, így az egész nyarat végigúsztam.
Tóparton van a nyaralónk, ott töltöttük majdnem az egész nyarat, ettől nem féltem.
Strandra, uszodába viszont nem mennék nem terhesen sem. Van rossz tapasztalatom, annyi elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!