Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 25 26 hetes terhesen 2...

24 25 26 hetes terhesen 2 oras repulo ut?

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
ha nincs plusz betegséged és a terhesség is a nagykönyv szerint lakul, akkor minden további nélkül
2013. márc. 10. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha az orvosod is rábólint, akkor miért ne? Azért kérj tőle igazolást, hogy repülhetsz, nehogy magyarázkodnod kelljen a rep.téren. (én is kb ennyi idősen voltam :) )
2013. márc. 10. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok: velem felemeltette a magnézium adagot arra a pár napra amíg nem voltunk itthon és lelkemre kötötte, hogy mozgassam át a lábam a repülőút alatt, ill álljak fel és mozogjak egy kicsit, ha éppen tudok. Semmi gond nem volt.
2013. márc. 10. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is repültem a második harmadban, és minden ok volt! De a dokidat feltétlenül kérdezd meg! És valóban mozogni kell, mert a magasban nagyobb a trombózis veszély, és sok folyadékot kell inni!
2013. márc. 10. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
34 hetes kor után nem vállalják a repülőtársaságok a terhes kismamik szállítsát, addig nyugodtan repülhetsz, én repültem 6 hetesen, 13 hetesen, 20 hetesen sose fvolt gondom, most is fogok 28 hetesen ha nem 30 lesz belőle 3 órát repülni. Egy terhesség miatt nem kell a földhöz kötni magunkat :-) jó utat :-)
2013. márc. 10. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Viszont arra figyelj, hogy jó utasbiztosítást nehéz lesz kötnöd, mert a biztosítók általában a 24. hétig kötnek kismamákkal. Utána általában nem vállalnak felelősséget a terhességből adódó problémákra. (Pl.ha eltöröd a lábad fizetnek, de ha beindul a szülés azt már nem fizetik. Jól olvasd el a a szerződést.
2013. márc. 10. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:
A kismamakönyved mindig legyen nálad, hogy ha bármi történne, akkor tudjanak róla.
2013. márc. 10. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egészséges terhességnél nem lehet probléma. Én 17-20 hetes koromban megjártam Ázsiát (a férjem akkor ott dolgozott és hozzá mentem ki), majd 30 hetes voltam, amikor Svédországban voltunk (2 órás légi út oda-vissza), és jól bírtam.
2013. márc. 10. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!