Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 - 18 hetes terhesen masfel...

17 - 18 hetes terhesen masfel oras repulo ut veszelyes lenne?

Figyelt kérdés
17 hetesen mennek es 1 hetet maradnek. (18 hetesen jonnek.) Szabad repulnom? Lehet valami baj a babaval? (Meg nem ultem repulon sosem... )
2013. febr. 15. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy csak első trimeszterben nem ajánlott és a 7. hónap után tilos repülni.

1,5 órás repülőutat én is simán bevállalnék.

De mi kocsival megyünk Olaszországba tavasszal - akkor leszek 26-27 hetes.

2013. febr. 15. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem veszélyes, ha minden rendben a babával. De ha bizonytalan vagy, kérdezd meg az orvosod!
2013. febr. 15. 11:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Hosszabb utakra egyébként is ajánlott repülővel utazni, jobban viselni a baba, mint az autóbani rázkódást!
2013. febr. 15. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
én 5 hetesen repültem(szintén 1.5 óra volt az út)...semmi baj nem volt ...
2013. febr. 15. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:

csak a 34. hét után nem lehet repülni, azt is azért mert a repülőtársaságok nem vállalják, hogy a repülőn szüljél meg. ...

6 hetesen repültem 6 órát és vissza is kellett ugye :-)

19 hetesen franciaországba repültünk

végig utaztam az egész terhességet

13 hetesen mallorca

többször voltam, Svájcban, Ausztriában...

született egy egészséges gyermekem aki imád repülni, utazni, autókázni, már vele is bejártuk egész európát, még a Maldív szigeteket is... semmi bajod nem lesz, csak mozgasd meg magad a gépen, ne csak ücsörögj :-) jó utat

2013. febr. 15. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem! Én is repültem 2. trimeszterben, és semmi gondom nem volt.
2013. febr. 15. 14:41
 7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2013. febr. 15. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!