Anyukák, akik csak minimálisat híztak terhesség alatt: mit/hogyan ettetek illetve sportoltatok?
Nem szeretnék bálnává transzformálódni a terhességem alatt ezért érdekelnének a tanácsaitok, hogy hogyan lehet ésszerűen táplálkozni ezalatt az idő alatt.
Jelenleg 1650 kcal-t viszek be egy nap, kilogrammonkénti osztásban van a fehérje és a szénhidrát is, zsírt csak növényit eszek és heti 5x edzek, alkalmanként kb 4-500 kcal megy le.
Tekintve hogy futok és bringázok, gondolom ezt nem folytathatom a végtelenségig. De akkor milyen sportot ajánlotok?
Illetve a táplálkozás maradhat így vagy szükség van kalória emelésre?
Szia! Kiskorom óta tancolok, heti 5-6 edzésen volt. Gyönyörű, kifogástalan alakom volt:)) amikor várandós lettem, azonnal abbahagytam a sportot, de a 12. hét után kismamatornaztam minden nap :) nagyon jol esett. A végére 12 kg jött fel, a kórházból mikor hazaértem mar csak +3kg maradt rajtam. 12 hetes a kislányom es most van rajtam 1,5 kg :) a terhessegem alatt ettem mindent, semmit nem vontam meg magamtól es a babamtol. Ha eddig sportoltal rendszeresen, akkor nem leszel bálna, de ne számolgasd majd a kaloriakat. Ne egyel fehér kenyeret, ne egyel este 6utan, sok zöldség, gyümölcs, sok folyadék, ne nasizz, de egyel ezenkívül bármit amit megkivansz, es annyit amennyire szüksége van a szervezetednek.:)
Egy 22 éves anyuka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!