Mit sportoltatok terhesség alatt? Futás, bringa, lépcsőzés hányadik hónapig mehet?
Én ez pont ma akarom megkérdezni a védőnőmtől. :)
Sokat sportoltam a terhesség előtt az első 12 hétben le lettem tiltva majd 13 hét környékén zöld utat kaptam és most jelenleg kismama tornázok, és nagyokat sétálok és rohangálok a 2 éves lányom után. .:)
Én ellipszis tréneren futok/sétálok (mert így nem rázkódik a testem, mint sima futásnál) és úszni járok.
Nem tudom még, hogy fogok-e biciklizni tavasszal... szeretnék, meg a nődoki is azt mondta, hogy lehet, de félek, hogy megváltozott a testem súlyának a középpontja és kevésbé leszek magabiztos rajta. Az pedig akár végzetes is lehet a magzatra nézve, ha akár egyszer is eltanyázok. :(
Ismerőseim futástól és lovaglástól vetéltek el.
Elvetél a futástól?? Jézusom, ez ijesztő kicsit..
Köszönöm szépe természetesen mindegyikőtöknek a választ, igyekszem majd óvatosan! :)
biciklinél tényleg az a veszélyes h főleg a vége felé folyamatosan változik a súlypont, és nem nehéz elesni, bármennyire biztos vki a dolgában.
a kismama torna-jóga tényleg jó, megmozgat és kimondottan azokra a területekre megy rá, ami majd a szülésnél fontos lesz. én nem tudtam volna soha elképzelni h itthon fogok bohóckodni a tv előtt (kézis vagyok), de megtörtént, és jó volt.
Van youtube-on kismama pilates, nah attól kishíján be... :) Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!