Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan fogom tudni, mikor...

Honnan fogom tudni, mikor kell hívnom a szülésznőm és bemenni a kórházba?

Figyelt kérdés
33 hetes vagyok első babával.nem tudom mik a jelei vagy hogyan megy ez a dolog, hogy mikor kell hívni a szülésznőmet és bemennem.Nektek mik voltak mikor első babával voltatok terhesek?

2013. márc. 10. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Én felhívtam, hogy fáj, azt mondta menjek be egy kád meleg vízbe, és ha erősebb lesz, akkor menjek be, bent van, vár szeretettel :) Bemásztam a kádba, felerősödött, így bementünk :)
2013. márc. 10. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, azt, hogy nálad hogy fog indulni, nem tudom, de egyet mondhatok: tudni fogod! Én az első szülés előtt legalább 2x bementem jóslókkal, azt hittem, ez már az. Aztán, mikor tényleg beindult, na azt nem lehetett volna eltéveszteni...
2013. márc. 11. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó a kérdésed kérdező :) engem is érdekelne ez hogy honnan tudom..mert ugye az előttem szóló is 2 szer nézted be hogy ez már az...tehát??? Én attól félek hogy nem lesz elég erős ahhoz hogy komolyan annak gondoljam és nem megyek be időben...jól tűröm a fájdalmat. Szóval jó lenne ha írnátok erre minél többen :)
2013. márc. 20. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok, javaslom a meleg fürdőt tényleg:) Azt hittem rendes fájásom van, de miután bemásztam a meleg vízbe, azt hittem nem jövök ki :) AZ volt az.

Amúgy a szülésznőm azt mondta, az az igazi fájás, amibe belegörnyedsz, és amíg tart nem tudsz kiegyenesedni :) Izgulni akkor is ráérsz, ha úgy érzed kakilni kell, mert az már tolófájás. De az első tolófájásokat vissza kell tartani általában, nehogy repedjen a méhszáj - így még akkor is van idő beérni :)

2013. márc. 20. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!