36. héttől milyen vizsgálatok vannak az uhn kívül? Hogy zajlik az nst és hány naponta csinálják? 33hkm
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 16:57
1/8 anonim válasza:
Streptococcus szűrés. Az nst úgy zajlik, hogy a hasadra kötnek 2 gumírozott érzékelőt, olyasmik, mint az uh fejek. A gép méri a baba szívverését és mozgását. Előtte érdemes enni, hogy fel legyen a kicsi a vizsgálat alatt. Olyan gyakran kell menned, ahogy a szülészed elrendeli. Nekem a 40. héten naponta kellett mennem, egy héttel később jött a baba-
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. márc. 10. 17:05
3/8 anonim válasza:
Általában hetente van NST a 40. hétig, utána már naponta.
4/8 anonim válasza:
nekem a 35. héttől van NST heti 2x.
5/8 anonim válasza:
kicsit OFF:) magándokihoz jártok NST-re??mert nekem jövőhéten lesz az első akkor leszek a 34-35.hétben és nem tudom ha meg volt az NST és bemegyek hozzá hogy megnézze akkor még uh-oz is ???eddig 3 hetente jártam de most már ugye hetente szülésig...hát ez a része kicsit húzós lesz anyagilag no de a babáért mindent:))
6/8 anonim válasza:
magánhoz. de már nem vizsgál. csak felhívom, lejön, megnézi a papírt, megkérdezi hogy vagyok, ilyenek. bár méhszáj vizsgálat sztem lesz még egyszer, mert legutóbb megkérdezte,h. mikor volt utoljára. bár azt nem tudom, ha kórházban vizsgál kell e neki pénzt adni...
7/8 anonim válasza:
a magánrendelőjében van NST ott az asszisztense felteszi és a végén ha kész a papírral be kell majd mennem hozzá ez azt jelenti hogy eleve 30 perccel kell mennem a bejelentkezett idő előtt,hogy megcsinálhassa az NST-t.
8/8 anonim válasza:
Engem a kórházba küldött nst-re a dokim, és így nem kellett fizetni. Ha éppen bent volt ő is a kórházban, akkor ő nézte meg az eredményt, ha nem, akkor az ügyeletes. Hetente kellett mennem 34. héttől (mert sokat görcsöltem és nyílta a méhszáj is), egyszer volt olyan, hogy keveset mozgott, akkor másnap megint kellett mennem. Végül 37, héten szültem, úgyhogy nem voltam sokszor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!