Természetes dolog az 7 hetes terhesen, hogy gyakran, szinte naponta fáj a hasam? Néha szúródik, néha kb fél percre begörcsöl. Szedem a magne b6ot, de semmi javulás :- (
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 21:02
1/8 anonim válasza:
Igen, természetes, tágul a méhed, feszülnek a szalagok. Nekem is nagyon sokat feszült, fájdogált, én is szedtem a magne B6-ot. El fog múlni észrevétlenül pár hét múlva.
Jó babavárást!
17 hetes km
2/8 anonim válasza:
Természetes, mert tágul a méhed:) Ez végig fogja kísérni a terhességet sajnos. Szerintem Magnerotot szedj, az a legjobb és az 500mg-os.
Boldog babavárást!
30hkm.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek!!!! :-) ez már a 3. terhességem,de az első kettőnél semmi ilyesmire nem emlékszem,és nagyon bepánikoltam.Boldog babavárást nektek is :-)
2013. márc. 1. 21:26
5/8 anonim válasza:
Nekem is végigkísérte a terhességet hasonló (ha mozgásban voltam, mentem, akkor fájt- alig bírtam menni miatta), de nem emlékszem, hanyadik héttől. Én Magnesii Citricit kaptam rá az orvostól, de igazság szerint az se igen segített.
6/8 anonim válasza:
Első vagyok, én ugyanígy voltam. Ez a 3. babám és az első kettőnél nem volt ennyire durva, meg is kérdeztem itt pár hónapja, hogy többedik terhességnél ez is erősebb, mint mondjuk az utófájások szülés után, és ezek szerint többen vagyunk így...
jó babavárást!
7/8 anonim válasza:
Első harmadban majdnem végig fájdogált. Később is, de akkor már ritkábban.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek,most már kicsit nyugodtabb vagyok :-)
2013. márc. 2. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!