Mindig reggel mérem a súlyomat, de naponta 2 kg-ot is változik?
Mindig reggel, wc-zés után mérem a súlyomat, de egyik nap több 2 kilóval, másik nap meg kevesebb... :D
Lehet, hogy vizesedek? 2x már feldagad a lábam, de azóta nem..
Mikor először lettem hirtelen 2kg-mal több még meg is ijedtem :D Aztán másnapra visszaállt :D
Minden reggel feljegyzem a súlyomat, és így kicsit összevisszaságnak tűnik :D
16+4 hkm
Ezért mérem én magam csak hetente. Ìgy jártam én is, de nem vizesedtem.
Lehet, hogy ez terhességi sajátosság, de lehet alapból is ilyen súlyt mérnénk/nem terhesen/, csak most talán a kelleténél is többet foglalkozunk a súlyunkkal.
Sajnos muszáj odafigyelnem, de lehet, hogy jobb lenne csak 2-3 naponta mérni... mert nagyon hízékony vagyok, és nem is kicsi a túlsúlyom... 99 kg-val kezdtem a terhességet, és más a teszt utáni nap óta 2 kg-va több vagyok, szóval lényegében 101 kg-val kezdtem..
Most meg elvileg 103 kg vagyok.. és nem szeretnék iszonyú sokat hízni :D
Szerintem is elég lenne hetente mérned a súlyodat.
Nekem még hétről hétre is fura számok szoktak lenni...
Én is naponta mérem, mert így könnyebb kontrollálni. Egy hét alatt nagyon sokat lehet hízni terhesen, és könnyebb odafigyelni ha naponta tudom hány kilónál tartok.
Egyébként nekem is 1-1,5 kilókat szokott naponta ingadozni, bár én biztosan vizesedek már.
(36+3 hkm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!