Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iván név hallatán milyen...

Iván név hallatán milyen gyerekre, emberre gondoltok?

Figyelt kérdés
Tetszik ez a név? Hogy képzelitek el az illetőt?
2013. márc. 10. 19:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik :-)

Erről a névről nekem is egy rosszcsont, de okos és illedelmes kisfiú jutt eszembe. Felnőttnek viszont egy izmos, komoly férfi :-) Szerintem ha neked és a párodnak is tetszik az Iván, akkor más véleményével ne foglalkozzatok :-) Úgyis nehéz olyan nevet találni, ami mind a kettőtöknek tetszeni fog. Ha esetleg a nagyszülőknek nem tetszik, ne is foglalkozzatok velük, csak addig fogja őket zavarni még meg nem születik a baba. Utána a karjukba veszik, megláttják a szép szemét és végük lesz. Nem is fogja őket érdekeli, hogy hogy hívják. Aztán ahogy nő a kicsi, hozzászoknak a nevéhez és már mást el sem tudnak képzelni neki :-)

Szerintem ez egy szép, különleges, de egyáltalán nem giccses név.

2013. márc. 10. 20:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Szép megtermett ember jut eszembe a névről, szőke, kék szemű. Határozott egyéniségű, jó kiállású.

Én nem kötöm a neveket emberekhez, a név hangzása alapján ilyen embert képzelek. Ismerek egyébként Ivánt, alacsony, barna hajú, szemüveges. Egyáltalán nem illik rá a neve szerintem.

2013. márc. 10. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Á párom Iván, és nagyon tetszik a neve :)) A testvérei: Dévald és Andor. A szüleik különleges neveket akartak nekik adni :).
2013. márc. 10. 20:57
 14/17 anonim ***** válasza:

szép magas fiú különben, és jó kiálláú :)

Amúgy erőteljesen hangzó név.

2013. márc. 10. 20:58
 15/17 anonim ***** válasza:
nagyon tetszik ez a név!
2013. márc. 11. 07:03
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Anyu kolléga nője is azt mondta szép név, csak a kutyájukat hívták így:)

Valami normális, de nem tömeg nevet szeretnénk.

Azt hiszem jó lesz ez:)

Annyiszor elkezdtük nézni az utónév könyvet, de az Á betűnél elment tőle a kedvünk, megcsömörlöttünk a sok névtől:)

2013. márc. 11. 08:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Férfias név!
2013. márc. 11. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!