Iván név hallatán milyen gyerekre, emberre gondoltok?
Nekem is tetszik :-)
Erről a névről nekem is egy rosszcsont, de okos és illedelmes kisfiú jutt eszembe. Felnőttnek viszont egy izmos, komoly férfi :-) Szerintem ha neked és a párodnak is tetszik az Iván, akkor más véleményével ne foglalkozzatok :-) Úgyis nehéz olyan nevet találni, ami mind a kettőtöknek tetszeni fog. Ha esetleg a nagyszülőknek nem tetszik, ne is foglalkozzatok velük, csak addig fogja őket zavarni még meg nem születik a baba. Utána a karjukba veszik, megláttják a szép szemét és végük lesz. Nem is fogja őket érdekeli, hogy hogy hívják. Aztán ahogy nő a kicsi, hozzászoknak a nevéhez és már mást el sem tudnak képzelni neki :-)
Szerintem ez egy szép, különleges, de egyáltalán nem giccses név.
Szép megtermett ember jut eszembe a névről, szőke, kék szemű. Határozott egyéniségű, jó kiállású.
Én nem kötöm a neveket emberekhez, a név hangzása alapján ilyen embert képzelek. Ismerek egyébként Ivánt, alacsony, barna hajú, szemüveges. Egyáltalán nem illik rá a neve szerintem.
szép magas fiú különben, és jó kiálláú :)
Amúgy erőteljesen hangzó név.
Köszönöm a válaszokat! Anyu kolléga nője is azt mondta szép név, csak a kutyájukat hívták így:)
Valami normális, de nem tömeg nevet szeretnénk.
Azt hiszem jó lesz ez:)
Annyiszor elkezdtük nézni az utónév könyvet, de az Á betűnél elment tőle a kedvünk, megcsömörlöttünk a sok névtől:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!