Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elhalt volna a terhességem,...

Ha elhalt volna a terhességem, érezhetném még a tüneteket? Mit gondoltok? Tapasztalata valakinek?

Figyelt kérdés
Szerdán rám ijesztett a doki, hogy talán nem fejlődik a terhességem, lehet vége van, de egyre erősebb a hányingerem. A mellem kevésbé érzékeny.
2013. márc. 9. 12:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én hála istennek, nem voltam ilyen helyzetben.

Mennyi idős kismami vagy? Én itt gyakorin, sokszor olvastam, hogy volt akinek nem volt tünete, es olyan is akinek volt!

Szerintem várj még, ameddig tüneteket érzel nem hinném, hogy gond lehet. De sajnos nem tudom:( Remélem valaki tud segiteni neked!

Én csak egyet kívánok, hogy minden remdben legyen Veled s a babáddal! Mikor kell visszamenned az orvoshoz??

Nagyon szorítok!

11+1hkm

2013. márc. 9. 12:58
 2/18 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem sem fejlődött az elején megfelelően. Sokkal kisebb volt. Ezért missed ab-ra akart küldeni. De hál isten mentem el, mert dobogott a kicsi szíve és gyilkosságnak fogtam volna fel. Amúgy is elég nagy volt a veszély a vetélésre, mert spirál mellett fogant. De jól döntöttem:)

Azóta szépen behozta a lemaradást:D

31hkm.

2013. márc. 9. 13:26
 3/18 anonim ***** válasza:
*nem mentem el
2013. márc. 9. 13:26
 4/18 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy?
2013. márc. 9. 14:11
 5/18 anonim ***** válasza:
Még behozhatja magát, a talán az nem biztos. Várd meg akövetkező Uh-át és ne idegeskedj.
2013. márc. 9. 14:19
 6/18 A kérdező kommentje:

6 hetes vagyok. Azzal próbálom nyugtatni magam, hogy amíg vannak tünetek, sőt egyre erősödnek, addig nem lehet gond... Szerintetek, halványodna a terhességi teszt, ha baj lenne?

Köszi a bíztatást!

2013. márc. 9. 14:35
 7/18 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy igen halványodik, de csak egy idő után! Az lehet 1-2 hét is, de nem biztos!

Csak a jóra gondolj, nem lesz semmi baj sem. Nekem 5 hetesen az embriót nem is látták.:) Most még is ott van! Nyugodj meg, pozitîv hozzáállás:) ne érezze a pici, hogy aggódsz örülj!

2013. márc. 9. 14:42
 8/18 anonim ***** válasza:
Probalj lazitani. Annyit tehetsz, h sokat pihensz es hiszel a kicsidben! Sok olyan tortenetet olvastam, hogy kisebb volt es behozta! Mikor mesz ujra uh-ra? En utoljara 6+0 voltam, kicsit kisebb volt a vartnal es nem volt meg szivhang. De szerintem rendben van vele minden. Legkozelebb jovo szerdan megyek, akkor leszek 7+3.
2013. márc. 9. 14:52
 9/18 A kérdező kommentje:

Jövő héten megyek legközelebb UH-ra, tehát pont egy hét elteltével.

6+0-nál láttatok szikhólyagot? Vagy csak a petezsákot?

2013. márc. 9. 19:28
 10/18 anonim ***** válasza:

Eloszor 5+2 nezett uh a doki, a verzes miatt, hogy megvan-e meg. Akkor 9 mm petezsak volt es icipici szikholyag is latszott. Amkor 6+0 mentem, a petezsak lathatoan nagyobb volt es a karika is benne, de akkor az eg vilagon semmi adatot nem tudtam kiszedni a dokibol, mindenaron a verzes helyet kereste, de nem talalta. Egy pillanatra bekapcsolta a hangszorot, de csak sisterges volt, le is kapcsolta, nem kommentalta. Nekem vegulis az megnyugtato volt, hogy lathatoan nagyobb volt az egesz a korabbihoz. Feltetelezem, h kesobb volt peteeres, igy nem idegeskedtem, h nem volt szivhang. 6+3 abbamaradt a verzes (11nap utan), igy most meg nyugodtabb vagyok. Rendben lesz minden velunk is, veletek is! Csak pihenj amennyit csak tudsz, es hidj a piciben! Drukkolok!

6+6 hkm

2013. márc. 9. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!