Van valakinek tapasztalata a miskolci Bató-házban lévő 4D Uh-ról?
Köszi a választ, voltam már az Arany Corvinban, én is elégedett voltam. Csak kíváncsi lettem volna, hogy egy másik helyen mit tippelnek a baba nemét illetően:)
Neked bejött a tipp, amit az Arany Corvinban mondtak?
Én 19. hetesen voltam a Batóban, lányt mondtak. Most 23 hetes vagyok, még mindig lány :-)
Előző terhességemnél is eltalálták, igaz akkor csak a 32. héten voltam az Arany Corvinban, de a 20. hetes genetikai 2D-s uh-on is már eltalálták a nemét.
Szerintem csak azért ne fizess 10 ezret a Batóban, hogy még egyszer elmondják ugyanazt - ez az én véleményem. Egyébként az Arany Corvinban Biri Zsuzsa sokkal kedvesebb és alaposabb, mint Jancsóné a Bató házban.
Még annyit, hogy 10 ezerért kaptam öt db fekete-fehér gyenge minőségű papírra nyomtatott képet és egy DVD-t a felvétellel. Tavaly előtt 6 ezerért az Arany Corvinban kaptam egy nagyon jó minőségű színes képet, amit én választhattam ki, a DVD-felvételt zenei aláfestéssel és egy papírt a diagnózissal.
1. válaszoló voltam
Igen, tudom :-). Mi tavaly előtt 20 percesre voltunk a Corvinban, mert úgy gondoltam, hogy bőven elég 20 percig "zaklatni" a pocaklakómat. Most is elég lett volna nekem a 20 perc, mert a 40 perc alatt sem kaptam annyi infót a Batóban, mint anno 20 perc alatt a Corvinban.
Amire majd én még menni fogok 32 hetesen, az a 20 perces Corvinos :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!