Angel sound-ot érdemes használni? Valakinek tapasztalata?
Olyan jó lenne néha délután hallgatni egy kicsit a babám szívverését. Valakinek bármilyen tapasztalata?
Köszönöm!
Most vagyok 13+1 hetes, akkor most még nem is érdemes megvenni, igaz?
Vaterán találtam 5000 ft-ért. Az sok érte?
Abszolút érdemes :) Mi már a 9. héttől megtaláltuk vele, és nagyon megnyugtató volt két uh közt tudni, h minden oké!(két vetélésem volt már, szóval extra megnyugvást jelentett!)
De én csak akkor ajánlom, ha nem parázol be ha esetleg elsőre nem találod meg vele!
11hkm
Ooooo vedd meg nyugodtan!! Nagyon szuper dolog! En is most vettem 1 hete es rögtön megtalaltam vele! Pedig 11 hetes voltam!!! Nagyon megnyugtato dolog!!! Es ne hallagass azokra akik azt mondjàk hogy árt!!! Nem àrt a babànak,es nem is érzékeli!! Ultra hanggal müködig ami teljesen észrevehetetlen az emberi fül szamara!!! Föleg a babànak ami ugye be van zàrva egy nagyon védett helyre magzatvizzel tele!!!!
Boldog babavarast!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!