Róbert Károly Magánklinika milyen? Személyes tapasztalata van valakinek?
Sok véleményt végigolvastam. Alapvetően nem szidta senki, de két dolgot kiemeltek, a gyakran hosszú várakozási időt az időpontkérés ellenére és, hogy a szobák nem valami magánklinika színvonalúak. Ezek megmondom őszintén nem annyira érdekelnek, ráérek várni, szívesen olvasok, és nem hiányzik sem a plazma tv, sem az éttermi menü.
Ezeken kívül van valakinek negatív élménye a klinikával kapcsolatban? Természetesen szülés szempontjából.
Nem szeretnék személy szerint lejáratni senkit, mert a terhességem idején maximális bizalmam volt az orvosban, udvarias és figyelmes volt, nagyon kellemes élményeket szerzett nekem a várandósságom alatt.
Ám a szülésem napján 5 perces fájásokkal hazaküldött, pedig felhívtam rá a figyelmét, hogy legalább 40 perc visszaérni, ha kell, de azt mondta majd este beszéljünk. Én ekkor nem fogadtam szót neki, elindultam ugyan a klinikáról, de dél körül visszamentünk. A burkom nem repedt meg, azon kellett volna segíteni. A szülésznő szerint ez már délután aktuális lett volna, de nem történt meg. Mire megrepesztette a doktor úr néhány órával később, már mekóniumos volt a víz. Istennek hála, hogy nem lett baja a babámnak.
A szülésznő egyébként pedig, amikor a 3 perces fájásaim közepette öltözködtem hálóingbe, somolyogva a kicsit raccsoló kiejtésével, pikírt stílusban megjegyezte, hogy "Nagyon parázol :-)"
Megjegyzem, hogy nem hisztiztem, nem aggodalmaskodtam, csak valamit megkérdeztem, mert tudni akartam mi történik velem. Egy üvöltés, kiabálás, hangos szó nélkül csináltam végig a szülést fájdalomcsillapító nélkül.
Legyen elég ez a kis szösszenet az élményeimből. Ha valakinek más elbánásban volt része, nem vonom kétségbe. Van ott több szülésznő és orvos is, nyilván pech, ha valaki a legtrébbeket fogja ki, mint én. De mivel ez megtörténhetett velem, nem ajánlom a klinikát senkinek. Szerintem, aki teheti, kerülje el messzire. Én biztosan ezt fogom tenni.
Esetleg privátban megírom Neked a neveket, ha ragaszkodsz hozzá. De tényleg nem az ő lejáratásuk a célom, hanem, hogy megkíméljek másokat attól a kiszolgáltatottságtól, amiben ott részem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!