Dr. Lőrincz Ildikó szülész-nőgyógyászról tapasztalata van valakinek?
Vidékről költöztünk fel 25 hetes terhes vagyok,őt ajánlották,de sehogy sem érem el a kórházban.Hol szabadságon van,hol senki sem találja.Ha kénytelen leszek magánrendelésére járni ott mennyiért rendel?Mennyiért vállal egy szülést?Mennyire jó és megbízható orvos?Esetleg ha valaki megtudná adni az elérhetőségét,azt nagyon megköszönném.
Válaszokat köszönöm.
Szia!
Én Cseh Erika dr.nőhöz jártam, de a Lőrincz dr.nő is itt rendel. Ezen a számon tudsz érdeklődni:
Úgy tudom, a magánrendelésen 12000ft a vizsgálat (uh is),a terhesgondozás nekem 10 volt (Cseh dr.nőnél), szülésre pedig nem mondott konkrét összeget.
Köszönöm a válaszod.
Megtaláltam a magánrendelő lapját már én is.
További kellemes napot kívánok! :)
Köszönöm a válaszodat.Nem túl jó hír ez számomra.
Vidékről költöztünk fel és a régi kezelőorvosom Dr. Túri Zsuzsannát ajánlotta.Őt 4 hét várakozás után tudtuk csak elérni.A megbeszélt időpontban közölték,hogy 3 hónap betegszabadságra ment...a helyettese Lőrincz Ildikó.Ő itt van a 13. kerületben ahol lakom,így őt kerestem volna. :(
Szerintem szakmailag rendben,csak én úgy voltam vele,ha fizetek a magánrendelésért/szülésért,akkor legyen rám ideje,ne rohanjon a magánrendelésén,el lehessen érni,ne kelljen aggódni,hogy ott lesz e a szülésen,odaér e stb..
Az Uzsokiban tudom ajánlani dr.Lajis Tímeát,kedves,iszonyúan lelkiismeretes doktornő,igaz nem 13.kerület..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!