Ha elhalt volna a terhességem, érezhetném még a tüneteket? Mit gondoltok? Tapasztalata valakinek?
Nem akarlak megijeszteni, de semmilyen tünete nincs a méhen belüli elhalásnak. Nekem az első terhességem során a 12. heti UH-n derült ki, hogy már nincs babám. Semmit nem éreztem, nem volt vérzés sem, semmi.
A hányinger általában véve jó tünet, mert a HCG hormon jelenlétére utal, de nekem egyáltalán nem volt hányingerem egyik terhességemnél sem, szóval ez alkati dolog.
Szia. Köszi az érdeklődést. :) Voltam UH-on, de sajnos rossz volt a hüvelyi UH fej, hasin néztek. Szikhólyagot és embriókezdeményt láttunk. Szívhang még nem volt. Az UH-s néni szerint az én hasfalamon keresztül nem is lehetne többet látni... Úgyhogy marad még egy hét várakozás.
Te hogy vagy? :) Emlékszem, én pár nappal utánad teszteltem pozit. :)
Latod, minden rendben lesz! :-)
Nekem pont egy hetig nem volt mar verzes, orultem is nagyon. Tegnap reggel viszont friss elenk piros verzes hozta ram a fraszt. Azt hittem vege... Hal istennek gyorsan alabbhagyott, berohantam az orvoshoz es dobogo szivu, 11,4mm-es embriot lattunk! De nem tudja az orvos a verzes okat es azt mondta barmi lehet. 3. hete fekudnom kel es ez meg igy is marad egy ideig...
Képzeljétek! Visszamentem SZTK-ba kontrollra. Doki kijelentette, hogy elhalt a terhességem, beutalt művi befejezésre. Teljesen kikészültünk!
De mivel pont tegnap nyertem a Hepinethez egy UH utalványt, elmentem hozzájuk, hogy mondjanak egy második véleményt! ÉS... Láttunk a 15mm-es embriómat erős szívveréssel és keringéssel!!! :)
Nem tudjátok elképzelni, hogy mit érzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!