Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Visszér a nagyajkakon terhessé...

Félőske22 kérdése:

Visszér a nagyajkakon terhesség alatt, kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
29 hetes kismama vagyok, egyre jobban fáj a jobb szeméremajkam és dagad. Viszont 1 hete már alhasam két oldalán is hasonló fájdalmat érzek. Lehetséges, hogy ez a nagyajakban kezdődő ér folytatása és az is terhelődik, azért fáj? Kinek volt ilyen?

2013. márc. 1. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy belül a kismedencédben is van visszér. Orvos megtudja állapítani ultrahanggal.
2013. márc. 1. 13:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Néha az az érzésem, hogy az ágyékom is meg van dagadva. Ez befolyásolja szerinted a szülés időpontját? Félek a koraszüléstől.
2013. márc. 1. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég sok helyen lehet visszér és sajnos elég csúnyán megtudnak nőni. Ha nagy a baj, nagyon durva a helyzet, akkor császároznak 37-38 héten. Persze kérdés hol a visszér és milyen mértékű.
2013. márc. 1. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajna nekem is volt, mindkét terhességnél. A nagy súlytól..( 30 kg-t híztam) Nagyon kellemetlen tud lenni.Semmit nem csinált a doki. Csak pihenéssel, fekvéssel tudsz "segíteni magadon"! Nem tudom, hogy ez ok e a császárra, engem ettől függetlenül császároztak! Kitartást! Nem lesz semmi baj!
2013. márc. 1. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Pont ma vettem észre, hogy a szeméremdombom egyik fele jócskán meg van dagadva... Korábbi terhességemnél is volt már visszerem ott lent (a lábamon egyik terhességnél sem volt), de csak a vége felé. Most meg még csak a 18. hétben vagyok.
2013. márc. 1. 18:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Én még alig híztam, szóval attól nem lehet. De a babóca elég lent helyezkedik el. Remélem, nem császároznak ezért.:(
2013. márc. 2. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!