Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki, akinek van...

Van itt valaki, akinek van tapasztalata a kiskunhalasi nőgyógyászokkal?

Figyelt kérdés

csináltam a napokban tesztet és pozitív lett. :)

most szeretném dokival is megerősíttetni, de idáig nem voltam még senkinél magánrendelésen. szerencsére nem volt korábban semmi különleges panaszom, így a kórházba mentem csak. elsőkörben dr. Horváth Attilára gondolok, anyának jó véleménye van róla(nála szült engem is). a magánrendelésre be szokás jelentkezni, vagy csak odaállítok rendelési időben? hogyan működik ez?

2012. okt. 17. 17:56
 1/1 anonim válasza:
Elsősorban is gratulálok!Másod sorban viszont nekem csak rossz tapasztalatom volt Dr Horváth Atillával!Nagyon lekezelően beszélt velem!Az én orvosom Dr Kellner Barnabás!Ő nagyon normális doki!Nekem be kell jelentkezni, magán rendelésre, nála nem tudom hogy működik!Boldog baba várást!:)
2012. okt. 24. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!