Egri nőgyógyászokkal kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van?
Én Varga Zsolt párti vagyok!
Második lányunk születik nála hamarosan!
Nekem mind a két terhességem más miatt de elég nagy figyelmet igényel,és ezt Ő megteszi,körültekintő,odafigyel!Tanácsokat ad,hogy könnyíthetné nekem a dolgaimat!
De nem tudom,Te mire vagy kiváncsi,hogy szeretnél szülni...ezektől sok függ az orvosválasztásnál!
2 éves kislány és 33 hetes pocakcsajszi anyuja
Vargával 1x találkoztam, elég lekezelő volt! :(
Nem akarok orvost fogadni, de szeretnék a terhesgondozás alatt egy dokihoz járni.
Varga az egyik ismerősőmnek nem vette észre 26 hétig, hogy nyitott gerincű, vízfejű a gyerek, a másiknak nem vette észre, hogy méhen kívüli terhessége van, még akkor sem amikor erős görcsökkel mentek már be a kórházba.
Viszont sokan dicsérik.
Ha nem szeretnél orvost fogadni,akkor én Szántó Holló dokit ajánlanám,mert Ő nagyon nagyon kedves szimopatikus (egyáltalán nem pénzéhes) csak a kórházban rendel!Természetes szülés párti,fiatal...
Első voltam
Viszont Sztkban nem rendel,demegbeszéléssel a szülőszobán fogad, végez terhesgondozást!
Holnap megyek sztk-ba rendelésre Virág dokihoz, afp-re kell kérnem papírt. Nővérem nála szült, szerinte rendes. Bár az idősebb generációhoz tartozik, de én jobban bízom egy tapasztalt dokiban, mint a fiatalokban.
Varga és Fricz pénzéhesek, ha nem fizetsz nekik szó szerint sz..nak a fejedre. Fricznél szült egyik barátnőm, szegény majdnem ott maradt a babájával együtt a műtőasztalon.
Munkatársam Kovács Sándort ajánlotta, lehet legközelebb hozzá megyek, kipróbálom az összeset. :)
Elős vagyok!Varga védelmére,hogy nálunk sem pénzéhes!Mi elég komoly problémával küzdünk/küzdöttünk...DE volt hogy nekem 2 hetente mennikellett,és sokszor nem fogadott el pénzt!Pedig a magánrendelőbebmentem mindig!A szülésnek nincs ára nála,az benne van a terhesgondozásban!
Én csak azért nem szeretem az idősebb korosztályt,mert ált elavultak anézeteik!Szóval annyi "fejlesztés" újítás nézet van manapság,hogy azt a "régiekkel" nem nagyon lehet...
Én pl a szülőfotelben akarokszülni,nem ágyon...Ezt sem tennémeg nekem minden doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!