Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egri nőgyógyászokkal kapcsolat...

Egri nőgyógyászokkal kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 14:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Most voltam először ott, nem tudtam, hogy a terhes ambulanciára kell menni beutalóért, meg azt hittem vizsgál is, ezért jelentkeztem be, de Varga eligazított. :) Adott AFP-re beutalót, megmondta hogy mikor menjek uh-ra, és hogy ha kész van minden, akkor ugyanoda vissza. Legalább elmondott mindent hova kell menni (én eddig magándokihoz jártam), mert a védőnő semmit sem mond :(
2012. márc. 22. 17:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Én kora reggel voltam, te mikor? :)
2012. márc. 22. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi olyan 10 körül,mert védőnőnél voltunk előtte,meg jött velem akétévesem,és reggel nekünk sokan vannak! :)

Én magán járok Vargához,de beutalóért így is mindig be kell ugrani oda!Ált csütörtökön megyek mikor Ő van!

Meg a nagyobbal NST-re is odajártam az sztk-ba csütörtökön,de most nagyon veszélyeztetett vagyok és bérelnünk kell otthoni NST-t és 35. héttől naponta kell csinálni! De legalább így biztonságban leszünk!:)

Remélem Veled minden Rendben,és találsz majd egy megfelelő orvost! :)

MÉg annyit,hogy működik Egerben ilyen, hogy pocaklakó találkozó,és Anyacsoport!Ingyenesek!Pocaklakó mindenhó első szerdája,ha már jársz akkor mindig kapsz róla e-mailt!Itt a természetes szülésre készülőknek érdemes menni!Vagyis bárkinek,de a régóta járók szemléltee ilyen!:) Hasilló Ani tartja,mindig van fő téma,de ált egy nagy beszélgetés lesz belőle,az éppen ottlévő kismamák igényeihez/kérdéseihez kialakítva!

Anyacsoport: az minden hó második szerdája,ott inkább anyukák vannak a csöppekkel,ez szoptatást segyítő csoport,de pocakosok is szoktak lenni,mert jó a szopira is felkészülni! :)Ezt is Ani tartja,mert Ő nem csak szülésznő,henm szopi szaktanácsadó is!

Ha van időd /kedved gyere el nyugodtan!Nem iskell vele telefonon egyeztetni,de habérdekel,akkor leírom priviben az elérhetőségeket,meg pontosan mindent!Ha gondolod!

Bocsi,hogy hosszú lettem,de ezeken a foglalkozásokon,gyakorlati tudnivalókat is hallhatsz!Mármint a terhesgondozásról is,vagy amiről csak szeretnél!

Mi nagyon szeretjük! :)

2012. márc. 23. 07:58
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Lehet, hogy ezentúl én is akkor megyek, amikor Varga van, rendes volt. Előtte egy asszisztens - lehet azt mondani - hogy letolt, hogy mi az, hogy én még nem voltam ott! :/ Varga, csak kérdezte, hogy meg volt e eddig minden vizsgálat, elkérte az eredményeket, és mondta, hogy látja, hogy minden korrekt, járhatok továbbra is magánhoz, ha akarok.

Remélem minden rendben lesz nálatok és nem lesz semmi komplikáció!

Eljárnék szívesen, de sajnos nem egri vagyok, messze van. Ezért is jártam eddig itt helyben magánhoz.

2012. márc. 23. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!