Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt szedett...

Terhesség alatt szedett valaki SEDATIF PC? Kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 hetes terhes vagyok és álmatlanságban szenvedek az Orvosom Sedatif Pc mondta szedjem, mert ez nem árt a magzatnak! A beteg tájékoztatóra az van írva, hogy semmi készítmény nem ajánlatos a terhesség alatt. Ki mit tud róla? Sokan azt mondják ezzel csak a gyógyszer gyártók védik magukat!!

2012. nov. 30. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:

szia! en szedem, kb a terhesseg 7-8. hetetol, az orvosom javasolta, es a betegtajekoztatoban is ezt irja:

Alkalmazható-e a Sedatif PC tabletta terhesség és szoptatás ideje alatt?

Terhesség és szoptatás időszakában való alkalmazásával kapcsolatban kockázatokról eddig nem jelentettek adatokat.

Ugyhogy szedd nyugodtan, nekem sem okozott semmi problemat! Es lehet hogy csak placebohatas, de szerintem tenyleg jobban alszom tole.

Boldog babavarast!:) 20 hkm

2012. dec. 1. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szia kedves kérdező, én is hasonló problémával küzdök, 15+4 hkm vagyok, én egy kifejezetten ilyen termékeket forgalmazó patikában kérdeztem meg a patikust és mondta, hogy egész nyugodtan szedhetem - szintén a tájékoztató elolvasása után bizonytalanodtam el, és vettem egy könyvet is, amiben homeopátiás szereket javasolnak kismamáknak szinte minden létező problémára - a babavárás idejére, a szülésre és az azt követő időszakra, az alvásproblémáknál pedig ez az első bogyó, amit javasolnak, engem ez már végleg meggyőzött, remélem tudtam én is segíteni egy kicsit :-)
2012. dec. 1. 13:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok..:) NAPKÖZBEN IS SZEDITEK AHOGY ÍRJA, HOGY 3*2 VAGY CSAK AZ ESTE 2 ELALVÁS ELŐTT?:)
2012. dec. 2. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
ahogy eszembe jut :P de este mindig, es neha nem csak kettot hanem harmat-negyet, ha egesz nap nem szedtem.
2012. dec. 2. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
ne aggodj, nem lesz tole baja a babanak, es neked sem.
2012. dec. 2. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
én csak este szoktam kettőt elalvás előtt, 2. voltam :-)
2012. dec. 3. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm SZÉPEN...:) Én is elkezdtem.. az Esti elalvás nagyon jó..de hajnali mellékhelyiség meglátogatása után még mindig legalább egy órát forgolódom..De ez legyen a legkevesebb...:)
2012. dec. 4. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!