Gynevac terhesség alatt? Valakinek van saját tapasztalata?
Szerintem akkor meg tenylg adasd be. Nem beszeltel mar errol a dokinak? En nagyjabol ugy voltam, vagyok mint te. Iszonyatos fajdalmaim voltak koraterhesegben is. Annyit aggodtam eddig, h elmondani nem tudom. Mar 29 hetes vagyok, es a hasam fajdogal meg mindig, bar kicsit jobb. De mindig mindenki meg akart gyozni, h minden a terhessegtol van. Igaz, en kaptam huvelykupot tobbszor, antibiotikumot is. Megsem lett jobb. Folyamatosan azt hittem, h elvetelek, utana, h koraszules lesz. Most kezdek kicsit megnyugodni. Raadasul 2. terhessegem, tehat van viszonyitasi alapom. Elsonel semmi hasonlo nem volt.
Ha ugy erzed, megnyugszol a Gynevactol, adasd be. En kulfoldon elek, nem tudtam beszerezni, vegul ezert mondtam le rola.
Nem mondtam még a dokimnak, mert mindig annyira siet (nem azért, mert nem foglalkozik velünk, hanem szerencsétlenek borzasztóan túlterheltek). Így a nagy rohanásban mindig elfelejtettem megemlíteni a petefészek-görcsöket, meg ugye igyekeztem ignorálni ezt a problémát. Sajna csak két hét múlva tud legközelebb fogadni, addig megpróbálok más dokinál tájékozódni a vakcinával kapcsolatban.
Sajnálom, hogy neked is ilyen stresszes a babavárásod! Én mindig azt hittem, hogy ez lesz életem legboldogabb időszaka, és persze az is, csak így, hetekig ágyban fekve és folyamatosan azon aggódva, hogy az újabb és újabb vérzések nem jelentenek-e bajt, kicsit más, mint ahogyan terveztem :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!