Mit gondoltok a Pólus Centeri 4D Ultrahang Centrumról? Jó gépük van? Megfelelő a szakértelmük? Kedvesek?
Szia!
Én majdnem másfél éve voltam ott, akkor tetszett. Szerintem jó a gépük, kedvesek, és nem gyorsan, hipp-hopp végeznek egy emberrel, hanem mindent alaposan végignéznek. Nekem pl az volt a gondom, hogy az orvosom (manuális vizsgálat alapján) úgy érezte, hogy lehetm, hogy kevés a magzatvíz, és itt kb. 5x leellenőrizték magukat, hogy tényleg pont elég a magzatvíz. Szóval alaposak. És nagyon sokat próbálkoztak 4D-ben mutatni a lányomat (csak ő nem akarta hagyni magát... :)).
Amúgy küldenek aznap figyelmeztető SMS-t, hogy ne felejtsd el a vizsgálatot (persze ez nekik is megéri), és ha csúszás van, arról is szólnak...
Ja, és az sem egy utolsó szempont, hogy én gyorsan akartam időpontot kérni egy délutánra, mivel megijesztett az orvosom, és azt mondták (este 9! előtt 5 perccel), hogy holnap mehetek.
Szóval nekem jók a tapasztalataim.
Ja, és a nemét is jól mondták meg.
Köszi a részletes beszámolót!
Azért vacilálok velük kapcsolatban, mert sem a gép típusát, sem a dolgozóik szakképzetségét nem tűntetik fel az oldalon, pedig ez az összes hasonló szolgáltató oldalán alap...
Hálásan vennék további tapasztalatokat is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!