Iván név hallatán milyen gyerekre, emberre gondoltok?
Figyelt kérdés
Tetszik ez a név? Hogy képzelitek el az illetőt?2013. márc. 10. 19:27
1/17 anonim válasza:
Én a kisfiamra gondolok, igazi rosszcsont, de okos gyerek. Felnőttként pedig egy komoly, intelligens férfit képzelek a név mellé.
2/17 anonim válasza:
Biztos leleszek pontozva... de en gyereket el sem tufok kepzelni ezzel a nevvel. Ha pedig felnottet kell elkepzelnem nem tudok elvonatkoztatni az altalanos iskolas enek tanarbacsimrol. Aki magas felig kopasz egyebken dus gondor haju tutyimutyi ember volt...! Nekem nem tetszik ez a nev.
3/17 A kérdező kommentje:
Nekem, a férjemnek is tetszik, de eddig senki másnak nem:)
Igazából minden nevet becézek, Ivánka, kicsit fura, de már meg is szoktam:)
Nekem kicsit oroszos ez a név, de a féjem is simán elmehetne Orosznak, magas , jó kiállású, markáns arcú, szőke. A gyerek 4d Ultrahangon tiszta apja:)
2013. márc. 10. 19:36
4/17 A kérdező kommentje:
Kb. Így néz ki a férjem is:)
Nagy bajban vagyok a fiú névvel:)
Lány nevünk megvolt már 4 éve, de fiú, egy sem.
2013. márc. 10. 19:38
5/17 anonim válasza:
Barátnőm tündéri kisfia jut eszembe.
6/17 anonim válasza:
Nagyon nagyon szeretem ezt a nevet! :) Listás nálam is! Ismertem egy kis szőke gyereket 6-7 éves lehetett de nagyon cuki volt és ez a név is nagyon jó volt neki! Én tuti nem Ivánkáznám...de ez már ízlés dolga:) Szerintem nagyon jó választás!:)
7/17 anonim válasza:
Én is imádom ezt a nevet, ezt szerettem volna én is, de senki másnak nem tetszett. :)
Gyereknek fura, de felnőttnek egy markáns, férfias pasit képzelek el.
Ne becézd, mert úgy nem szép, ráadásul rajtamarad.
8/17 anonim válasza:
Ne pontozzatok le ezért, de nekem a macskámat hívják így! Nagyon szép cica egyébként, de emiatt már nem nagyon tudom gyerekre elképzelni ezt a nevet.
9/17 anonim válasza:
A kisfiamra :) igazi uriember, nagyon érzelmes, azon kívül meg egy kisördög. ...
10/17 anonim válasza:
Az Internátus c. sorozatban van egy Ivan. Nagyon helyes fiú. Engem rá emlékeztet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!