Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyan varjuk elso babankat...

Hanyan varjuk elso babankat az iden?

Figyelt kérdés

Tervezett baba volt? Mennyit vartatok ra? Mit ereztetek amikor meglattatok a pozitiv tesztet? Hany hetesek vagytok? Mikorra vagytok kiirva? Ki hogy erzi magat? Tunetek? Tudjatok mar a nevet? Kinek hogy fogjak hivni a babat?

Mennyire vagytok izgatottak? Feltel a szulestol? Jajj minden erdekel :) Ha van kedvete meseljetek :)

2013. márc. 10. 16:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi is terveztünk babát, de hamarabb jött, mint vártuk. De nagyon örülünk neki. Ápr 10-re vagyok kiírva, de biztos, hogy előbb jön :D

Tüneteim csak a fájós derék, a jóslók, semmi több, még

csak nem is vizesedem. Még nem tudjuk a nemét, de 3 hét és kiderül. 37hkm

2013. márc. 12. 13:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Novemberre várom.Pánik,pánik,pánik.....
2013. márc. 15. 13:58
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem mindannyian az elsőt várjuk az idén :P
2013. márc. 15. 17:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia.En augusztus 2-re vagyok kiirva es kisfiu lesz,de a nevet meg nem dontottuk el,majd lehet,h az utolso pillanatban.Majdnem egy evet varatott magara de itt van vegre es nagyon orulunk neki.Most meg nem tudom mitol felek jobban.Mindenkinek boldog babavarast.21hkm
2013. márc. 16. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!